Śmierdzieć może dlatego, że do tych puszek w Whiskasie Bóg wie co wkładają. Kup kilka lepszych (wypisałam wyżej) i zobacz, czy nadal będzie niemiły zapach z paszczy koteczki. A możliwe jest też to, o czym pisał Borysek- najlepiej, jakby obejrzał ją wetFeniksoo pisze:z tych mokrych karm strasznie jej z ząbków śmierdzi Dziś rano zjadła
troszkę tego whiskasa za jakiś 1 tydz. będę zamawiał karmę Royal opłaca się dla nierasowego kota?
I czy u kotki to normalne że w takim wieku gryzie po rękach i nogach?
Dobierając karmę nie należy patrzeć na rasowość kotka, bo każdy kot zasługuje na taką samą opiekę- bez względu na wiek czy rasę. Ale ja bym RC odradziła- nie jest to karma rewelacyjna (choć może też nie zupełnie kiepska), a poza tym- strasznie droga, zupełnie niewarta żądanych za nią pieniędzy. Pisałeś, że z kasą w tej chwili troszkę słabo, więc ja bym radziła Acanę- wyjdzie i taniej, i zdrowiej (bo karma jest zdecydowanie lepszej jakości). Polecałabym też kupić małą paczuszkę Bosch Sanabelle na spróbowanie, bo wiem, że dużo kotów bardzo tę karmę lubi i może za jej pomocą łatwiej przekonasz malutką do chrupek.