Pierwszy raz zapuściłam ten środek mojemu psu i ostatni. Może i działa, chociaż jeszcze tego nie sprawdziłam, ale śmierdzi okropnie około 2 dni, a sierść jest po nim brudna i lepka. Już tydzień jak zapuściłam ten środek i jescze sierść jest w okropnym stanie. Zaraz po podaniu wręcz sprawdzałam czy skóra nie jest poparzona, naszczęście nic takiego się nie stało.
Stanowczo tego środka nie polecam.
ProMeris Duo - środek przeciw kleszczom i pchłom
Istotnie. Promeris smierdzi i skleja sierść przez 48 godz. po zaaplikowaniu. Ale przez trzy miesiace na moim ONku nie było ani jednego kleszcza.
-
- Kontakt:
Ale myślę że jest dużo innych środków które też działają a nie śmierdzą tak bardzo a też dobrze działają...
Uważajcie na Promeris Duo!!! Mój pies wylądował w nocy w szpitalu pod kroplówką po zaaplikowaniu tego preparatu (zreszta wg wskazań innego weterynarza) - ścięło go z nóg i ledwo przeżył! Dostał paraliżu łap, ledwo oddychał, leżał jak zabity, ale zadziałaliśmy natychmiast, weterynarz podał zastrzyki i wszystko wraca do normy!
takdir masz pecha to dobry preparat a Twój pies jest na niego uczulony na inne preparaty też mieliśmy uczulenia ale na promeris nigdy a sprzedaliśmy go masę. Co to za pies?
obroża bayera foresto, frontline
-
- Informacje
-