śmierdzący oddech u psa
-
ja stosuje jakieś spray ale szczerze powiem, że nie pomagają jakoś nadzwyczajnie, tzn. może pomagają ale stosunkowo na krótko...
-
Witam
mam młoda suczkę cos około 6-7 miesiecy ( dokladnie nie wiem bo ja znalazlam),i zauwazylam ze zaczyna miec niezbyt mily zapach z pyska, kamienia nazebnego nie ma, odzywia sie zdrowo i moje pytanie czy sa jakies specyfiki farmaceutyczne badz ziolowe zeby temu zapobiec??
Pozdrawiam
Olka
mam młoda suczkę cos około 6-7 miesiecy ( dokladnie nie wiem bo ja znalazlam),i zauwazylam ze zaczyna miec niezbyt mily zapach z pyska, kamienia nazebnego nie ma, odzywia sie zdrowo i moje pytanie czy sa jakies specyfiki farmaceutyczne badz ziolowe zeby temu zapobiec??
Pozdrawiam
Olka
powodem jest wymiana zębów w tym wieku Olu.
-
Witaj!
Oprócz odpowiednio dobranej diety oraz koniecznie wizyty u weterynarza możesz jeszcze wspomóc prawidłową higienę jamy ustnej swojego psa poprzez pielęgnację. Przydatne do tego mogą okazać się między innymi: specjalna pasta do zębów oraz gryzaki, które usuną kamień nazębny i zmniejszą nasilenie nieprzyjemnego zapachu.
Nasi klienci pokochali PEDIGREE Dentastix Medium - przysmak dentystyczny dla psów średnich ras - 3szt Ty też spróbuj!
KrakVet.pl
Oprócz odpowiednio dobranej diety oraz koniecznie wizyty u weterynarza możesz jeszcze wspomóc prawidłową higienę jamy ustnej swojego psa poprzez pielęgnację. Przydatne do tego mogą okazać się między innymi: specjalna pasta do zębów oraz gryzaki, które usuną kamień nazębny i zmniejszą nasilenie nieprzyjemnego zapachu.
Nasi klienci pokochali PEDIGREE Dentastix Medium - przysmak dentystyczny dla psów średnich ras - 3szt
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/product-chy-20106-PEDIGREE-Dentastix-Medium-przysmak-dentystyczny-dla-psow-srednich-ras-3szt.html?query_id=2
KrakVet.pl
U nas też był z tym problem. I po wielu próbach i testach najlepiej sprawdzają się naturalne przysmaki. Ostatnio testujemy O'Canis Oryginalne cygara ze strusia i piesek jest zadowolony Są wykonane w całości z naturalnego mięsa, dlatego wiem, że piesek je same dobre rzeczy
-
- Informacje
-