Jak pielegnować malenkiego króliczka
-
Witam. I znowu mam problem. Dziś przywiozłam do domu malenkiego króliczka.Chudy, kosmaty, maleńki i ma załzawione oczka. Prosze, jesli coś wiecie na ten temat, poradźcie mi jak z nim postępować, zeby przeżył. Kupiłam go , bo nie mogłam patrzeć na maleństwo skurczone w zimnej klatce na dworze.Jest to króliczek miniaturka.
albo ma zapalenie spojówek albo poważniejszą chorobę ale to trzeba obejrzeć króliczka.
-
Panie Jarku,bardzo Panu dziękuję. Niestety,ale króliczek nie przeżył. Podłosć ludzka nie ma granic. Jak można było takie maleństwo wystawić w klatce na dwór?On był maciupeńki. Wczoraj przemyłam mu zaropiałe oczka i zostawiłam w klatce. Nawet troche zjadł.[ siano ].Miałam nadzieję,że uda się go uratować. Niestety...Czesto przynoszę do domu chore,biedne,porzucone.Część odchodzi, ale też część zostaje. I stąd te moje problemy i błaganie o pomoc. Dziękuję raz jeszcze i serdecznie pozdrawiam.
-
- Informacje
-