Osoby znające się na gryzoniach (chomik)

Porady dotyczące żywienia i pielęgnacji pozostałych zwierzaków (m.in. papugi, chomiki, świnki morskie, kanarki itp...)

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Zmartwiona

20 kwietnia 2012, 12:51

Mam smutny problem moja 1,5 roczna chomiczka ma raka między okiem a uchem kilka tygodni temu byłam u weta i in jej czymś to spalał jakimś kwasem .Po wizycie się zmniejszyło ale wczoraj wieczorem podeszłam do klatki a tam ten rak strasznie spuchł i oka nie dała rady otworzyć.dziś jest gorzej to jej pękło i mięso widać.Strasznie cierpi.
Operacji się nie da wykonać bo nie przeżyje.
Wet czynny dziś od 14-20
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

04 maja 2012, 00:29

a co potrzebujesz , bo z opisu nic nie wynika. Musi problem rozwiążąć lekarz oglądający zwierzę . A dlaczego zwierzę nie przeżyje zabiegu?
rokio

14 maja 2012, 12:46

bardzo smutne i mało przyjemne, ale również nie rozumiem czemu służył ten post?? moj chomik jak na razie szczęsliwy i zdrowy:) tylko czasem miewa humorki, może to mieć związek z pogodą np??
DługiKaś

26 maja 2012, 19:08

ktos czuł potrzebe podzielenia się swoim zmartwieniami z ludźmi którzy zrozumieją to co czuje...bo sami mają zwierzaki i wiedzą że miłość do pupila jest ogromna i strasznie smutno jest kiedy zwierzę cierpi
ODPOWIEDZ
  • Informacje