Jak widać na zdjęciu poniżej mam w moim pokojy panele. Czy moja Fibi nie porysuje ich podczas biegania? (ona żadko chodzi he he )
A co do klatki jaką proponujecie (chcem kupić nową) jakie powinna mieć wymiary 80,100 czy 120?
Panele a królik
-
- Kontakt:
Panelom się nic nie stanie , a co do klatki to myślę że jak mało z niej wychodzi to powinna być duża.
P.S. o panele się nie bój, ale pamiętaj- gorzej jest z tapetami
P.S. o panele się nie bój, ale pamiętaj- gorzej jest z tapetami
Patrycja94 masz panele w domu po których chodzi królik? Umnie jak Fibi przejdzie ro bią się rysy a jak u was?
-
- Kontakt:
U mnie też są panele i nic się nie dzieje. Może pazurki ma duże ?!
-
- Kontakt:
To nie mam pojęcia mój król nie rysuje paneli....
[/list]
[/list]
1.Klatka jest dużo za mała.Najlepsza byłaby 100 albo 120stka.
2.Gdzie jedzenie?I gdzie siano,które powinno być non stop dostępne?
3.Ta kuweta to nie wiem dla jakiego zwierzaka,ale napewno nie dla królika z dużym tyłkiem.
4.Kuwete wysypuje się żwirkiem na jakieś 2-3 cm,a nie wrzuca kilka granulek nie wiadomo w jakim celu O_o
5.Królik nie porysuje paneli.
Kupy na talerzu?
2.Gdzie jedzenie?I gdzie siano,które powinno być non stop dostępne?
3.Ta kuweta to nie wiem dla jakiego zwierzaka,ale napewno nie dla królika z dużym tyłkiem.
4.Kuwete wysypuje się żwirkiem na jakieś 2-3 cm,a nie wrzuca kilka granulek nie wiadomo w jakim celu O_o
5.Królik nie porysuje paneli.
Kupy na talerzu?
jej to odpowiada jedzenie ma sianko też (ale to nieznaczy że w klatce) jest często wypuszczana , a mój pokój to nie jedyne pomieszczenie w 2 pientrowym domu ma do swojej dyzspozycji 16h ziemi a w klatce tylko śpi (to zdjęcie było robione wieczoremprzed kolacją.
a i jeszcze jedno robi jak to mówicie kupi tam gdzie jej się podoba i to nie wasz "zasrany" (w przenośni) interes.
za 3 tyg. dostanie klatke 120cm. i je granulat i warzywa i który królik ma lepiej?
za 3 tyg. dostanie klatke 120cm. i je granulat i warzywa i który królik ma lepiej?
kupiłam tę klatkę bo w sklepie były do 80cm a ja chciałam wiekszą więc kupiłam najmniejszą żeby jak najmniej stracić ale teraz kupuje na Allegro
A to jakiś konkurs który królik ma lepiej?Jesli tak to wygrywamInka_1 pisze:
Po prostu pisałaś,że królik mało chodzi,a to jest jednoznaczne z tym,że go nie wypuszczasz,więc nie broń się tymi 16 godzinami
I nie zapominaj o sianie,to podstawa.
Nens to prawda że napisałam że Fibi niedużo chodzi dlatego że Fibi żadko kiedy chodzi on BIEGA taka jej natura a jak nie biega to sobie leży ale po chwili znów biega
nazwałaś to konkursem a to nie jest konkurs tylko staram się żeby moja Fibi miała u mnie dobrze cały czas jest poza klatką klatka dla Fibi jest tylko do jedzenia i spania a sianko ma przy kuwecie w kojcu zrobionym przez pojego tate a właściwie to nie jest kojec to jest zasiedkowana duża powierzchnia pola
a i jeżeli uważasz że to konkurs to mimo wszystko ja wygrywam bez wątpliwości potwierdzą to wszyscy którzy byli u mnie w domu
myśle że już nie masz się do czego przyczepić
mogłam ułatwić sprawe i odrazu to wszystko napisać ale nie wiedziałam że taka Nens będzie się czepiać
nazwałaś to konkursem a to nie jest konkurs tylko staram się żeby moja Fibi miała u mnie dobrze cały czas jest poza klatką klatka dla Fibi jest tylko do jedzenia i spania a sianko ma przy kuwecie w kojcu zrobionym przez pojego tate a właściwie to nie jest kojec to jest zasiedkowana duża powierzchnia pola
a i jeżeli uważasz że to konkurs to mimo wszystko ja wygrywam bez wątpliwości potwierdzą to wszyscy którzy byli u mnie w domu
myśle że już nie masz się do czego przyczepić
mogłam ułatwić sprawe i odrazu to wszystko napisać ale nie wiedziałam że taka Nens będzie się czepiać
-
- Informacje
-