poidła dla szynszyli?

Porady dotyczące żywienia i pielęgnacji pozostałych zwierzaków (m.in. papugi, chomiki, świnki morskie, kanarki itp...)

Moderatorzy:Robert A., Jarek

pustelnik2

13 stycznia 2014, 22:09

Witam, czy możecie polecić jakieś proste niezawodne poidło dla szynszyli? Mam kilka sztuk a często zdarza się że cały dzień mnie nie ma w domu i szukam czegoś co pozwoli i sobie spokojnie pić wodę przez ten czas.
Gość

14 stycznia 2014, 09:41

wystarczy zwykłe poidełko dla królika o dużej objętości (np. 500ml) albo zwykła metalowa miska dla papug-taka z haczykami do zawieszenia na prętach klatki, nie wiem ile masz szynszyli ale te gryzonie w cale tak dużo nie piją
Gość

14 stycznia 2014, 19:34

wszystko pięknie cacy ale czy szynszyle będą umiały z tego pić....? chodzi mi o ustawienie dziubka :?
Gość

24 stycznia 2014, 22:13

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx spróbuj z takim, nasze piją z niego bez problemu, są dostępne w różnych pojemnościach
pustelnik2

03 lutego 2014, 21:26

Picie ze smoczków jest naturalny nawyk który posiadają wszystkie ssaki dlatego nawet bardzo młode zwierzęta szybko łapią takie metody pobierania płynów z poideł smoczkowych.
ODPOWIEDZ
  • Informacje