Moim zdaniem najtańszy nie jest.ATA pisze:Krakvet jest najtańszym sklepem INTERNETOWYM, a nie sklepem w ogóle.
Przykład: Właśnie kupiłam w innym sklepie karmę za 119 zł. W Krakwecie ta sama karma kosztuje 148 zł. Co więvcej, zyskałam rabat 5 % dla nowego klienta + 2 % za zapłatę przelewem. Czyli za karmę kosztującą w Krakwecie 148 zł, zapłaciłam 110, 67 zł , czyli 37,33 zł TANIEJ, niż w Krakwecie.
Przy następnych zakupach, ponieważ zgodziłam się na dostawanie newsletera, otrzymam zniżkę 10 % ...
Przesyłka gratis od 150 zł. Bardzo dużo opakowań zbiorczych, dużo tańszych, niż pojedynczo. Produkty oryginalne z Niemiec. Duży wybór.
Ciekawe, czy w Krakwecie dostałabym karmę kosztującą tutaj 148 zł za 108, 45 zł, czyli prawie 1/3 taniej ???
Wątpię
I nie będę sprawdzać. Negocjowałam ceny tylko raz, przy moim pierwszym zakupie. Następnego dnia otrzymałam na gg pytanie : Dlaczego próbuje nas pani naciągnąć ?
Po przedstawieniu archiwum korespondencji zostałam przeproszona, ale mimo tego były to moje ostatnie zakupy w Krakwecie. Jest kilka sklepów naprawdę tańszych, gdzie nikt klienta nie obraża ... nawet nie próbując wyjaśnić nieporozumienia ...
Oczywiście jest to sklep internetowy )