lot samolotem
Witam, za trzy tygodnie lece z moim psem (10 letnia suczka ze schroniska, ktora jest bardzo strachliwa) do Kanady i szukam wszelkich wiadomosci na temat warunkow przewozu pieskow. Linie lotnicze udzielily mi dosyc skapych informacji, wolalabym uslyszec cos od kogos kto juz przewozil psa. Interesuje mnie wszystko, jaki najlepszy srodek na uspokojenie, jak podawac psu wode (slyszalam cos o kostkach lodu), no i kiedy oddadza mi mojego psa na lotnisku? Za info dziekuje, Asia.
ja takze w z podobnym zapytaniem...
poszukuję informacji na temat lotniczego transportu psiakow. jezeli ma ktos przydatne informacje to bardzo prosze... musze zabrac swoje sunie do irlandii a niemozliwym jest transport drogą londową, bo to uciążliwe zarówno dla zwierzaczków jak i dla mnie.
pozdrawiam
poszukuję informacji na temat lotniczego transportu psiakow. jezeli ma ktos przydatne informacje to bardzo prosze... musze zabrac swoje sunie do irlandii a niemozliwym jest transport drogą londową, bo to uciążliwe zarówno dla zwierzaczków jak i dla mnie.
pozdrawiam
-
- Kontakt:
sama sie o to pytałam na tym forum ale niemoge teraz znalezc tego posta i dostalam odpowiedz ze wiecej na ten temat jest na xxxxxxxxxx.
powodzenia dla was i waszych psiak ów w podrózy
powodzenia dla was i waszych psiak ów w podrózy
-
- Informacje
-