Ludzie, nim odejdą zapisują w testamencie swój dom i wszystko co mają, tym którzy zostają . Gdybym mógł swoimi łapkami zrobić tak samo, moja Ostatnia Wola wyglądałaby tak :
- mój szczęśliwy dom
- moją miseczkę i posłanie
- kolana, na których kładę głowę
- ręce, które głaszczą
- głos, który mnie woła
- serce, które mnie kocha
zapisuję w Ostatniej Woli głodnemu, chudemu, smutnemu przerażonemu Psu w Potrzebie .
Kochany Człowieku ! Twoja miłość to wszystko co mam, więc gdy odejdę nie mów " już nigdy nie pokocham innego psa " lecz wypełnij mój Testament i daj wszystko co miałem komuś, kto tego bardzo potrzebuje !
Twój Pies
Testament Kochanego Psa
-
Złotą pogrubioną czcionką to powinno być wyryte w kazdym schronisku, na każdym forum, w każdej lecznicy weterynaryjnej!
-
zgadzam się z Tobą ! w 100% ! Pozdrawiam ..
-
czy ten tekst można rozpowszechniać?
-
Oczywiście, że można !SleepingSun pisze:czy ten tekst można rozpowszechniać?
Nina Kwapis pisze:Ludzie, nim odejdą zapisują w testamencie swój dom i wszystko co mają, tym którzy zostają . Gdybym mógł swoimi łapkami zrobić tak samo, moja Ostatnia Wola wyglądałaby tak :
- mój szczęśliwy dom
- moją miseczkę i posłanie
- kolana, na których kładę głowę
- ręce, które głaszczą
- głos, który mnie woła
- serce, które mnie kocha
zapisuję w Ostatniej Woli głodnemu, chudemu, smutnemu przerażonemu Psu w Potrzebie .
Kochany Człowieku ! Twoja miłość to wszystko co mam, więc gdy odejdę nie mów " już nigdy nie pokocham innego psa " lecz wypełnij mój Testament i daj wszystko co miałem komuś, kto tego bardzo potrzebuje !
Twój Pies
Ryczę jak cholera. Ja musiałam uśpić swoją sunię dwa dni temu. Ale mimo tych pięknych słów, chwilowo nie jestem w stanie nawet przejść koło innego psa. Może w końcu przejdzie, a wtedy na pewno kolejny merdający ogon zawita u moich drzwi.
-
- Informacje
-