Pies i rower :)
Witam wasz serdecznie dawno mnie tu nie było mam pytanko dotyczące psa który biegnie przy rowerze, od jakiegoś czasu praktykuje to z moim boksiem ( jeszcze żyje ), ale mam pytanie dotyczące szelek czy ktoś mógłby mi doradzić jakieś fajne szeleczki, żeby mojemu psiakowi było wygodnie, jak na razie próbowałam materiałowych i samochodowych ale one jakoś za bardzo go duszą. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
-
Mój pies wariuje jak zobaczy bociana A nauczyłam go też ostatnio obok roweru biec, wyszło super a ma już 6 lat. Czyli myslę że swoją suczkę także nauczyszHadney pisze:Ja ostatnio też myślę, by moją nauczyć. Jak myślicie da się nauczyć 11-letnią sunię? Ona zawsze musi być do przodu, a jak zobaczy innego psa, to dosłownie furia ją ogarnia Ona mnie zabije na tym rowerze kiedys
- Labomaniaczka
Trochę odbiegnę od tematu. Czy pies może jeździć w koszyku rowerowym? (Mój pies jest za mały żeby biegać obok roweru)
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 15:17 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 15:15 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
U szczeniaka najpierw postawiłabym na posłuszeństwo, jak podrośnie wtedy rowerek, ale nie jazda w koszyczku.
Mnie już nic nie zdziwi... u mnie w parku chodzi kobitka z psem, tylko że ten pies jest wożony w wózku dziecięcym. Można i tak...
Mnie już nic nie zdziwi... u mnie w parku chodzi kobitka z psem, tylko że ten pies jest wożony w wózku dziecięcym. Można i tak...
Nieźle. Pies powinien biegać, a nie jeździć w koszyku:)Seiti pisze:U szczeniaka najpierw postawiłabym na posłuszeństwo, jak podrośnie wtedy rowerek, ale nie jazda w koszyczku.
-
Mój pies jeździ ze mną w koszyku, który ma wyłożony kocem, żeby mu wygodnie było Jak tylko widzi rower to od razu zaczyna skakać, lubi to
-
- Informacje
-