Zakłaczenie
vvillemo, zakłaczenie raczej bym wykluczyła. Kot miałby zaparcia lub wymioty a nie biegunkę. To, że teraz nie robi kupy to raczej dlatego, że nie ma czym (wcześniejsza biegunka i to niejedzenie)
Szukaj przyczyny gdzie indziej. Zacznij od zrobienia dokładnych badań krwi i koniecznie moczu (u kastratów spraw "urologicznych" bardzo trzeba pilnować).
Może tylko coś mu zaszkodziło i stąd biegunka ale może to być coś poważniejszego.
I zastanów się nad przebadaniem kicia przez innego weta.
Szukaj przyczyny gdzie indziej. Zacznij od zrobienia dokładnych badań krwi i koniecznie moczu (u kastratów spraw "urologicznych" bardzo trzeba pilnować).
Może tylko coś mu zaszkodziło i stąd biegunka ale może to być coś poważniejszego.
I zastanów się nad przebadaniem kicia przez innego weta.
VVillemo, też trzymam kciuki i mam nadzieję, że już wszystko będzie OK . Moje futro jak się zakłaczy to albo wymiotuje sierścią, albo nie robi kupy przez 2 dni. Podwójna porcja pasty przeważnie rozwiązuje problem. Tu sprawa bardziej mi wygląda na jakąś niestrawność, albo zjedzenie czegoś niejadalnego. Takie same objawy miał kot kolegi po połknięciu gumki recepturki. W końcu wyszła drugim końcem i było po kłopocie. Kot zaczął jeść, a biegunki ustały. Może i u Bestysia już wszystko będzie w porządku - życzę Ci tego z całego serca
-
- Informacje
-