Matieusek pisze:biedronka87, K@rOLcI@: och jakie wy biedne nie potraficie sobie wyobrazić
Pewnie oczywiście dziewczynki to by wychodziły nawet co 5 minut ale chłopak to nie nie da rady, nie wytrzyma
Przecież my potrafimy tylko siedzieć na fotelu przed telewizorem a wy to macie takie serduszka że wszystko zrobicie a my dupy z fotela nie podniesiemy. Typowe Babska
wiesz wyobraźnie to mam dużą

Ty nawet w 1% w życiu nie zrobiłeś zapewne tego co ja więc nie udzielaj sie w mojej sprawie chłopcze,najpierw niech mamusia Twoja wyrazi zgodę na kota (2) a potem gadaj ok

bo gdybyś umiał zadbać to by się zapewne zgodziła a nie że kupy w domu itd...
Skoro mieszkasz z mamą to napewno jeszcze się uczysz,więc kto będzie z maluchami wychodził w mróz na śnieg? mama ? kiepsko to widzę,a istnieją w ogóle te koty ?
K@rOLcI@ pisze:Co ma płeć do twojego poronionego pomysłu?
no wiesz,my nie mamy wyobraźni

on nadal widzi tylko to że my sądzimy że nie bedzie wychodził a chodzi o mróz ! kociaki będą gotowe od zabrania mamie nie wcześniej niż w wieku 6-7 tygodni a za tyle czasu może być już nawet śnieg,a jak nie to mróz i co z kotem wyjdzie np.3 razy w nocy a nawet częściej,"rzuci" kotem na zimny beton i niech robi

a z mojej wyobraźni: kociak raczej nic nie zrobi,bedzie stał i telepotał z zimna
Matieusek pisze:Niestety mama powiedziała że mogę mieć kota ale pod warunkiem że nie będzie się załatwiał w domu
nie chcę psa. Po za tym o tym kotku dowiedziałem się wczoraj. Mojej koleżance urodziły się i chciała je utopić to jej powiedziałem żeby nie topiła tylko niech mamusia je wychowa a potem ja je przygarnę.
I nie wiem co mam zrobić bo mamy do kuwety nie przekonam a na pole nie chcę go samego wypuszczać bo mieszkam w okolicy gdzie jest strasznie dużo aut i codziennie idąc do szkoły widzę nowego kotka spłaszczonego na jezdni więc moze wychodzić tylko zemną i tak musi się załatwiać
Więc jak myślicie czy 3 razy dziennie to za mało ??
koleżanke zgłoś do odpowiedniego towarzystwa opieki nad zwierzętami oni koty zabiorą,a niech się sama utopi tak bym jej powiedziała a kota niech wysterylizuje bo to jest ZNĘCANIE SIĘ !
3 razy dziennie to z psem się wychodzi,małe koty dużo jedzą i często się załątwiają bo nie kontrolują tego jak dorosłe zwierzęta,moje koty częściej wchodzą do kuwety niż 3 razy dziennie a są dorosłe