Hih geolog piękna rzecz witam w klubie kociarzy, geologówewa1003 pisze:no to musze czuc sie jak wykoplaisko - na domiar zlego z wykształcenia jestem geologiem hihi
czy kontaktowac sie tylko przez forum ??
a co ty też geolog czy tp.?? Rzecz piękna tylko pracy jakos niewiele - ja pracuje jako ksiegowa
to sie nas nazbierało, nie dosyc ze koty to jeszcze ziemia - ja skończyłam geologie ale nikt mnie nie chciał w zawodzie to sie postarałam o drugi, ale do kopalni to bym sobie jeszcze zjechała i to nie do takiej solnej gdzie wszyscy mogą tylko do węglowej ale sobie juz pewnie nie zjade. Nic to druga pasja to kizia mizia - moze czasem bardziej niebezpieczna niż zjazd pod ziemie hihihi
Oj też tęsknie do prawdziwej kopalni A solna też jest fajna tyle, że poza trasą turystyczną.ewa1003 pisze:ale do kopalni to bym sobie jeszcze zjechała i to nie do takiej solnej gdzie wszyscy mogą tylko do węglowej
A o tym że kiepsko z pracą mając takie wykształcenie też już niestety wiem.
Pozdrowienia dla kociarzy geologów
ATA ale Ty nam za to zawsze pomagasz radą w sprawie naszych futrzastych jako fachowy zootechnik.
A my co możemy Ci np. opowiedzieć o geologii polskich złóż węgla albo Karpat fliszowych
A my co możemy Ci np. opowiedzieć o geologii polskich złóż węgla albo Karpat fliszowych
Pracowałam tylko pół roku w ramach praktyki jeszcze na studiach. Kiedy je skończyłam to już nie miałam na to najmniejszej ochoty - na pewno rozumiesz dlaczego Napatrzyłam się na takie rzeczy, że szkoda gadać I dlatego pracuję tam gdzie pracuję
My geolodzy też sie możemy przydac - jakby ktos sie wybierał na Jure Krakowsko-czestochowska służe trasami wycieczek ; skartowalam polowe conajmniej i cos tam jeszcze pamietam. Jak ktos jest z Krakowa to polecam Rudawe ( okolice oczywiście ) i przepiękny las pisarski bukowy i stary pełen saren, grzybów i konwalii. Trase od Pieskowej skały do Jaskini łokietka a potem od jaskini do Bramy dolina Bilechowicka ( można tam zrobic zdjęcia prawie jak z Yeloostone ) - serio serio - jak zeskanuje to wam wyśle pozdrawiam
-
- Informacje
-