Pozdrawiam

Tutaj jest post na temat tej karmy.Rikula pisze:Swoją adoptowana sunię karmię Kingsmoor i o innej słyszeć nie chcę ,zresztą tak jak i ona .Karma jest wyśmienita i pachnąca zwłaszcza ta z rybą .Dostaje dla seniora i własnie ta rybną. Do tej pory nie chciała jeść żadnej ,patrzyła tylko za dotowanym jedzonkiem(utyła) , teraz to się zmieniło ,wcina Kingsmoor aż milo (schudła )tracershy pisze:Może się ktoś wypowiedzieć na temat karmy Kingsmoor? Ktoś tu wyżej o niej pisał. Jestem teraz w Danii i wędrując po sklepach zoologicznych widzę, że ta karma jest tu bardzo popularna, bo właściwie jest w każdym sklepie. Na oficjalnej stronie przeczytałem, że jest to duńska firma i w skandynawii cieszy się dużą popularnością.Opakowania 12 kg mają duże chrupki ,4 kg małe ,rybna natomiast nie dużo, ale jeszcze troszeczkę mniejsze.I co najważniejsze -qupki małe ,normalnej konsystencji ,strawione , nawet co drugi dzień .Sunia szczęśliwa i radosna . Opakowanie porządne z suwakiem aby karma nie wietrzała ,
POLECAM .
Chciałeś(aś) zaistnieć ?! skoro nie masz nic do powiedzenia !Raf pisze:Nie ma to jak reklama od niezalogowanych gości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości