Ceny karm w USA a w POLSCE
ironia ociekajaca jadem a juz mial byc peace&loveGIZIU pisze:najwygodniej jest rzucić do psiej miski szklankę "zbilansowanej" paszy i powiedzieć - jedz piesku, to dobre, pan nie żałuje na ciebie pieniędzy.
Czasem nie ma innego wyjscia i juz.
GIZIU NIE ZACZYNAJ!
wies zdobrze, że ot nie tak!
wies zdobrze, że ot nie tak!
tak miało być właśnieATA pisze:A nie miało być przypadkiem: "...i nie jest to złośliwość..."?Apbt_sól pisze:a jak Ty drogi Gizu bilansujesz jedzenie dla psa?
I jest to złośliwosc z mojej strony a zwykłe pytanie.
"i nie jest to złośliwość"
jestem beton. Trudno mnie przekonac.OWCZARZ pisze:Widzisz Liwia, sama sie przekonalas ze On nie umie inaczej.A juz byłą chwila spokoju
Tak czy siak - zywienie to temat rzeka a skoro juz i tak misz-masz zywieniowy tu mamy to chetnei zapytam Was o to "naturalne" jedzenie - preferuje ktos? (w praktyce oczywiscie).
Patrilla a jak twoje sie mają po CHS bo ja dla Orinki tez planuje ...patrilla pisze:Liwia proszę pamiętaj by dać znać jak twoje siersciuchy po CHS sie maja
GIZIU zaczynam podejrzewać ze masz pewne niezdiagnozowane problemy ale to nie na to forum
to ja Katja z niebieskiego
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 22:37 przez goskaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
preferuje a jakże, ale zbyt mało mam wiedzy aby odpowiednio to przygotowac dla psa jakim jest moja suka jak i celow do jakich przeznaczona, a i czasu, który wolę spedzic z psem na treningu tudziez szkoleniu, i dlatego tez podaję suche...Liwia pisze:jestem beton. Trudno mnie przekonac.OWCZARZ pisze:Widzisz Liwia, sama sie przekonalas ze On nie umie inaczej.A juz byłą chwila spokoju
Tak czy siak - zywienie to temat rzeka a skoro juz i tak misz-masz zywieniowy tu mamy to chetnei zapytam Was o to "naturalne" jedzenie - preferuje ktos? (w praktyce oczywiscie).
-
- Informacje
-