Ceny karm w USA a w POLSCE

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Apbt_sól

25 sierpnia 2007, 23:15

Znalazłam skła - mowiłam ze mam dzis problem z kontaktem :lol:

energetycznie i składowo bardzo fajnie :shock: .
Chyba spróbuje jak skoncza worek który zamówiłam ( i jeszcze nie doszedł)
czyli za miesiac bedzie próba .
Patrilla - jak korbiszonowa karma to rewelacyjnie-choć one wiecznie korbują :lol: .

ale dla prawie babci mojej to napewno bedzie dobra inwestycja.

ttb to i na trocinach by korbe miały :lol:
Awatar użytkownika
patrilla

25 sierpnia 2007, 23:26

goskaaa ja dlatego odstawiłam piłkę tak mi sie nakręcała do przesady ...
skłonności do uzależnień ma :twisted:
Apbt_sól po "gotowanym" była mniej aktywna chyba ze to 2 faza dojrzewania :twisted:
goskaaa

25 sierpnia 2007, 23:42

patrilla pisze:goskaaa ja dlatego odstawiłam piłkę tak mi sie nakręcała do przesady ...
skłonności do uzależnień ma :twisted:
Apbt_sól po "gotowanym" była mniej aktywna chyba ze to 2 faza dojrzewania :twisted:
moja na eukanubie dermatosis tez sie wyciszyła ... to chyba przez tego suma :D:D:D
Apbt_sól

25 sierpnia 2007, 23:46

haha muła miała :lol:
moje na Eminencie miały lekkiego muła i jakoś im nie służył :roll:
ale jak surowizne zobaczyły to korba (na krew hehe :lol: :twisted: )
tylko Sor nie rusza ni surowego - jakis wyalienowany pod tym względem jest . :lol:
goskaaa

25 sierpnia 2007, 23:47

Apbt_sól pisze:haha muła miała :lol:
tylko Sor nie rusza ni surowego - jakis wyalienowany pod tym względem jest . :lol:
Viola i ty tu :D:D:D
Apbt_sól

25 sierpnia 2007, 23:53

goskaaa pisze:
Apbt_sól pisze:haha muła miała :lol:
Viola i ty tu :D:D:D
Inernet to maultka wioska :lol: , ano w kupie my są - jak to mówi moja babcia :lol:
Awatar użytkownika
Robert A.

26 sierpnia 2007, 00:08

Ale mnie avanti ominęła,to dopiero było dokładanie do pieca,a to niby Ja taki niedobry zawsze byłem :)
Wracajac do ARTHROFLEXU,to będę go bronil bo mojej Fili pomaga,i jest rewelacyjny,a miała już duże problemy.Uczciwie przyznam,ze nie stosowałem żadnych innych preparatów przez Was wymienianych,tak,że tylko o Arthroflexie mogę się wypowiedzieć.Dodatkowym atutem tego preparatu jest to,że przeznaczony jest takze dla zwierząt hodowlanych np koni

Idealnie się wchlania do organizmu,i ma czyste skladniki,wiem,bo widziałem wyniki po głębokiej analizie :)
OWCZARZ

26 sierpnia 2007, 00:20

I tu sie zgadzam Arthroflex to super sprawa.Bez wahania mozna go polecic
Awatar użytkownika
patrilla

26 sierpnia 2007, 09:26

i dokładnie tak jak Robert pisze mojej służy mogę go polecać :D
ja mogę też dolfos :D
goskaaa

26 sierpnia 2007, 09:47

wogóle mi sie wydaje ze o skuteczności arthroflexu co nie ma co dyskutowac, bo to zdecydowanie najskuteczniejszy preparat dla zwierząt...
Jedyne co to jego cena jednak moze byc dla coponiektórych nie do przejscia i wydaje mi sie ze w tym wypadku własnie ten z Dolfosu moze byc swietnym zamiennikiem bo tez charakteryzuje sie duza skutecznoscią :D
takie podsumowanie :D
Awatar użytkownika
Robert A.

26 sierpnia 2007, 13:00

Dokładnie tak,cena duża no ale...,8 lat temu jak zaczynałem z ARTHROFLEXEM,nie mialem dostępu do równie dobrych zamienników,teraz to co innego,zrobil się spory wybór,i dobrze :)
OWCZARZ

26 sierpnia 2007, 13:18

Ja tak a propo jeszcze wroce do tych naszych wczorajszych rozmow bo obiecalem to komus, ale na tym koniec.

Tak maxymi miał rację gdy już na samym początku próbował przywrócić do porzadku pewnego tutaj osobnika który założył ten wątek.Miał facet nosa, a ja go nie potrzebnie zjechałem.

Jednak przeczuwał on z kim ma do czynienia i się wczoraj sprawdziło. To moj ostatni post na ten temat, wybaczcie ze do tego wracam ale obiecałem maxymiemu ze honorowo przyznam mu ze miał racje tu na forum publicznie:)
Awatar użytkownika
maxymi
Kontakt:

26 sierpnia 2007, 13:27

Bardzo dziękuję OWCZARZ za dotrzymanie słowa :D Honorowy z Ciebie Facet :D Zgadzam się z OWCZARZEM by na tym zakończyć te przepychanki. Wróćmy do kulturalnej wymiany zdań, a nie "ciosów" :D Dobierajmy trochę uważniej słowa, tak by nikogo nie urazić, bo Wszyscy chcemy dobrze dla swoich pupili :D
BINGO

26 sierpnia 2007, 13:50

Tak tak,zbierajcie osoby żeby Was poparły,bo nadejdzie Gizio i nie dacie sobie rady we dwóch!!!!
Gość

26 sierpnia 2007, 14:16

Jak to było? Niektórzy dostrzegają źdźbło w oku u innych a belki w swoim własnym nie widzą. Smutne to...
ODPOWIEDZ
  • Informacje