Znalazłam skła - mowiłam ze mam dzis problem z kontaktem
energetycznie i składowo bardzo fajnie .
Chyba spróbuje jak skoncza worek który zamówiłam ( i jeszcze nie doszedł)
czyli za miesiac bedzie próba .
Patrilla - jak korbiszonowa karma to rewelacyjnie-choć one wiecznie korbują .
ale dla prawie babci mojej to napewno bedzie dobra inwestycja.
ttb to i na trocinach by korbe miały
Ceny karm w USA a w POLSCE
moja na eukanubie dermatosis tez sie wyciszyła ... to chyba przez tego suma :D:Dpatrilla pisze:goskaaa ja dlatego odstawiłam piłkę tak mi sie nakręcała do przesady ...
skłonności do uzależnień ma
Apbt_sól po "gotowanym" była mniej aktywna chyba ze to 2 faza dojrzewania
Viola i ty tu :D:DApbt_sól pisze:haha muła miała
moje na Eminencie miały lekkiego muła i jakoś im nie służył
ale jak surowizne zobaczyły to korba (na krew hehe )
tylko Sor nie rusza ni surowego - jakis wyalienowany pod tym względem jest .
Inernet to maultka wioska , ano w kupie my są - jak to mówi moja babciagoskaaa pisze:Viola i ty tu :D:DApbt_sól pisze:haha muła miała
moje na Eminencie miały lekkiego muła i jakoś im nie służył
ale jak surowizne zobaczyły to korba (na krew hehe )
tylko Sor nie rusza ni surowego - jakis wyalienowany pod tym względem jest .
Ale mnie avanti ominęła,to dopiero było dokładanie do pieca,a to niby Ja taki niedobry zawsze byłem
Wracajac do ARTHROFLEXU,to będę go bronil bo mojej Fili pomaga,i jest rewelacyjny,a miała już duże problemy.Uczciwie przyznam,ze nie stosowałem żadnych innych preparatów przez Was wymienianych,tak,że tylko o Arthroflexie mogę się wypowiedzieć.Dodatkowym atutem tego preparatu jest to,że przeznaczony jest takze dla zwierząt hodowlanych np koni
Idealnie się wchlania do organizmu,i ma czyste skladniki,wiem,bo widziałem wyniki po głębokiej analizie
Wracajac do ARTHROFLEXU,to będę go bronil bo mojej Fili pomaga,i jest rewelacyjny,a miała już duże problemy.Uczciwie przyznam,ze nie stosowałem żadnych innych preparatów przez Was wymienianych,tak,że tylko o Arthroflexie mogę się wypowiedzieć.Dodatkowym atutem tego preparatu jest to,że przeznaczony jest takze dla zwierząt hodowlanych np koni
Idealnie się wchlania do organizmu,i ma czyste skladniki,wiem,bo widziałem wyniki po głębokiej analizie
wogóle mi sie wydaje ze o skuteczności arthroflexu co nie ma co dyskutowac, bo to zdecydowanie najskuteczniejszy preparat dla zwierząt...
Jedyne co to jego cena jednak moze byc dla coponiektórych nie do przejscia i wydaje mi sie ze w tym wypadku własnie ten z Dolfosu moze byc swietnym zamiennikiem bo tez charakteryzuje sie duza skutecznoscią
takie podsumowanie
Jedyne co to jego cena jednak moze byc dla coponiektórych nie do przejscia i wydaje mi sie ze w tym wypadku własnie ten z Dolfosu moze byc swietnym zamiennikiem bo tez charakteryzuje sie duza skutecznoscią
takie podsumowanie
Ja tak a propo jeszcze wroce do tych naszych wczorajszych rozmow bo obiecalem to komus, ale na tym koniec.
Tak maxymi miał rację gdy już na samym początku próbował przywrócić do porzadku pewnego tutaj osobnika który założył ten wątek.Miał facet nosa, a ja go nie potrzebnie zjechałem.
Jednak przeczuwał on z kim ma do czynienia i się wczoraj sprawdziło. To moj ostatni post na ten temat, wybaczcie ze do tego wracam ale obiecałem maxymiemu ze honorowo przyznam mu ze miał racje tu na forum publicznie:)
Tak maxymi miał rację gdy już na samym początku próbował przywrócić do porzadku pewnego tutaj osobnika który założył ten wątek.Miał facet nosa, a ja go nie potrzebnie zjechałem.
Jednak przeczuwał on z kim ma do czynienia i się wczoraj sprawdziło. To moj ostatni post na ten temat, wybaczcie ze do tego wracam ale obiecałem maxymiemu ze honorowo przyznam mu ze miał racje tu na forum publicznie:)
- maxymi
- Kontakt:
Bardzo dziękuję OWCZARZ za dotrzymanie słowa Honorowy z Ciebie Facet Zgadzam się z OWCZARZEM by na tym zakończyć te przepychanki. Wróćmy do kulturalnej wymiany zdań, a nie "ciosów" Dobierajmy trochę uważniej słowa, tak by nikogo nie urazić, bo Wszyscy chcemy dobrze dla swoich pupili
Tak tak,zbierajcie osoby żeby Was poparły,bo nadejdzie Gizio i nie dacie sobie rady we dwóch!!!!
Jak to było? Niektórzy dostrzegają źdźbło w oku u innych a belki w swoim własnym nie widzą. Smutne to...
-
- Informacje
-