moje psy to tez mieszańceAnonimek pisze:xD jestem satlym bywalcem na forum gdzie niektore tematy sa jak istny kabaret xD naprawde mozna sie posmiac, ale jak sie wtraci cos od siebie to tez mozna niezle dostac. Na mnie byl ostatnio najazd za to, ze napisalam dziewczynie, ze rozmnazajac mieszance przyczynia sie do wzrostu liczby bezdomnych psow i jest nieodpowiedzialna, bo nie chce wysterylizowac suki. A do tego, że się jest za R=R to czasami lepiej wgl sie nie przyznawac
Ceny karm w USA a w POLSCE
Coż, jesli Ty już zartu nie odrózniasz od ataku ... , przykre toGIZIU pisze:Pax między chrześcijany.
Po kilkukrotnym, przeczytaniu powyższych postów
2 - niektóre, wasze sformułowania też nie były miłe- typu ciągnięcie samochodu, faszerowanie dopalaczami czy 2,5 sek do setki. Niestety w tych wypowiedziach nie było żadnej merytoryki tylko atak.
chciałam napisac cos na rozładowanie atmosfery a Ty chyba myslisz ze wszyscy sie sprzysiegli przeciwko Tobie.
Tak nie mozna wyluzuj .
kazdy pies to mieszaniecGIZIU pisze:moje psy to tez mieszańceAnonimek pisze:xD jestem satlym bywalcem na forum gdzie niektore tematy sa jak istny kabaret xD naprawde mozna sie posmiac, ale jak sie wtraci cos od siebie to tez mozna niezle dostac. Na mnie byl ostatnio najazd za to, ze napisalam dziewczynie, ze rozmnazajac mieszance przyczynia sie do wzrostu liczby bezdomnych psow i jest nieodpowiedzialna, bo nie chce wysterylizowac suki. A do tego, że się jest za R=R to czasami lepiej wgl sie nie przyznawac
Ale anonimka ja tez oberwałam za to ze śmiała wyjasnic prostą logike R=R
no... a nasze psy naprawde ciągają autaApbt_sól pisze:Coż, jesli Ty już zartu nie odrózniasz od ataku ... , przykre toGIZIU pisze:Pax między chrześcijany.
2 - niektóre, wasze sformułowania też nie były miłe- typu ciągnięcie samochodu, faszerowanie dopalaczami czy 2,5 sek do setki. Niestety w tych wypowiedziach nie było żadnej merytoryki tylko atak.
chciałam napisac cos na rozładowanie atmosfery a Ty chyba myslisz ze wszyscy sie sprzysiegli przeciwko Tobie.
Tak nie mozna wyluzuj .
Jeżeli po analizie tego co tu sie działo ostatniej nocy i przeczytaniu tego:Apbt_sól pisze:Coż, jesli Ty już zartu nie odrózniasz od ataku ... , przykre toGIZIU pisze:Pax między chrześcijany.
Tak nie mozna wyluzuj .
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5446
macie tylko tyle do Gizia, to wybaczcie ale wcale sie nie odzywajcie
GOSC NIE PODSZYWAJ SIE POD GIZIU WIEM ZE TO TY NAPISALES TO JAKO GOSC,WIEC JAK MASZ COS DO POWIEDZENIA TO MIEJ ODWAGE TO ZROBIC POD SWOIM NICKIEM. WSTYD
nie wiem dlaczego ktos ma sie wstydzic ze sie radzi w sprawie zdrowia psa weterynarza??? nie lepiej zadzwonic do dystrybutora Olimpu co nieAnonymous pisze:Jeżeli po analizie tego co tu sie działo ostatniej nocy i przeczytaniu tego:Apbt_sól pisze:Coż, jesli Ty już zartu nie odrózniasz od ataku ... , przykre toGIZIU pisze:Pax między chrześcijany.
Tak nie mozna wyluzuj .
Dla mnie to naturalna reakcja na pewne informacje...
Jak pare dni temu napisałam o wykrywaniu alergii tez O. pytał sie o to doktora Jarka, i wcale mi to nie przeszkadzało a sama bylam ciekawa jego opini... a dr. Jarek o ile mi wiadomo jest "psim ortopedą" wiec pytanie o ten specyfik jest jak najbardziej na miejscu
to co napisałam nie było atakiem a tak zostało przerecone - nie robiłam zaczepiek słownych .Anonymous pisze:Jeżeli po analizie tego co tu sie działo ostatniej nocy i przeczytaniu tego:Apbt_sól pisze:Coż, jesli Ty już zartu nie odrózniasz od ataku ... , przykre toGIZIU pisze:Pax między chrześcijany.
Tak nie mozna wyluzuj .
To forum publiczne i kazdy ma prawo do głosu - jaki by on nie był .
Powiem tak by znów nie było nie domówień :
Z całym szacunkiem dla p.Weterynarza ale mnie jedna opinia nie przekona do tego by dać psu tego typu specyfiki .
Gdybyś gosc przeanalizował dokladnie ten temnat - zobaczył byś wszyttkie tego typu słowa były zartobliwe - atak, dla mnie wyglada inaczej -ale jesli ktoś chche sobie coś przeinaczyć zrobi to.
I prosze juz nie wyciagac moich wypowiedzi z kontekstu - i nie jest to atak.
Pozdrawiam.
-
- Informacje
-