Może sama sprowokowałaś lekarza do takiego zachowania
z pewnością nie

poprosiłam o szczepionkę taką samą jak była wklejona w ksiązeczce według zaleceń hodowcy,pani na mnie warkneła

więc przepraszam bardzo to co mam stac jak boze ciele i znisic jej zachowanie,bardzo przepraszam ale ja zwykle jestem bardzo grzeczna i niezwykle miło i przyjaznie nstawiona do ludzi jednak gdy ktoś "bije mnie po twarzy" (przenośnia) nie nadstawiam drugiego policzka.
Traktuj lekarza jak partnera nie jak służącego i wypełniacza Twojej woli.
partnerstwo działa w dwie strony,nie da się traktowac kogoś jak partnera gdy ta druga osoba uważa ze wszystko wie najlepiej,i nie liczy się z niczyim zdaniem.
To z reguły mądrzy, wykształceni ludzie
z reguły.....
Ty także nie zawsze jest naj dla wszytskich ludzi czego dajesz na forum ewidentny dowód.
Jestem niegrzeczna tylko wtedy gdy ktoś mnie do tego zmusi
w swojej parcy szanuję ludzi i jesli ktoś czegoś nie wie i pyta zawsze tłumaczę i staram się aby klient do mnie zawsze wracał a także miał świadomośc ze jesli bedzie miał pytania,wątpiliwości moze sie do mnie zwrócić.
a nie w sposób:
pani doktor prosze o przycięcię psu pazurów
odp-zetrze sobie na betonach
-hodowczyni powiedziała mi abym kupiła środek dio czyszczenia psich uszów,chciałabym taki środek i czy mogłaby mi pani pokazać jak sie czysci uszy?
najpierw mina (robię wielką łaskę) pozniej nie trzeba mu czyscić uszów
ciągnę ale hodowczyni mówiła mi ze psy te mają kłopoty z uszami i łapią często zapalenie bo powietrze tam nie dochodzi to nie wiem
odp-jak pani chce wyczysciła psu jedno ucho ,nie wspomne o szczepionce prosiłam o coś innego moj pies i mam prawo decydować pani zrobiła co chciała.Więc mam prawo być nie zadowolona i zła

w dodatku nawet nie raczyła mnie poinformaowac ze nie szczepi tym czym chciałam i co obejmuje ta szczepionka,w trosce o zdrowie pasa starciłam masę czasu na poszukanie innego lekarza który mi wytłumaczy itd....
podsumowując :
ja jestem ta zła a ona dobra cóż stara jak świat zasada rączka rączkę myje.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.