[/img]http://images13.fotosik.pl/80/932da44db ... ed.jpgCały czas próbuje,nie wiem czy się udało.[img]tp://images26.fotosik.pl/78/5b8e9d9a48ded073m.jpg[/img]
Co blondynka to blondynka , teraz wklejają mi się te same zdjęcia.POMOCY !!!!!
WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
Witajcie. Wklejam link do galerii zdjec mojego psa:
www.julial.com
www.julial.com
Taka mała praktyczna wskazówka dla wszystkich, którzy wklejają zdjęcia po raz pierwszy. Prawidłowo powinno wyglądać to tak (bez żadnych spacji):
[img]adres[/img]
[img]adres[/img]
Czyli po każdym zdjęciu muszą być zamknięte Tagi (drugi raz przyciskamy "Img", inaczej Alt-P). Jeśli umieścicie kilka adresów w takim schemacie [img]adres%20adres%20adres[/img] to wyświetli się tylko jedno zdjęcie, pozostałe pozostaną w formie linków. Dlatego te Tagi są takie ważne. I jeszcze jedno - jeśli w linku z Fotosika macie na końcu literkę "m" i jest to małe zdjęcie to żeby uzyskać duże trzeba to "m" zmienić na "med" i już się rozmiar powiększy. Powodzenia!
[img]adres[/img]
[img]adres[/img]
Czyli po każdym zdjęciu muszą być zamknięte Tagi (drugi raz przyciskamy "Img", inaczej Alt-P). Jeśli umieścicie kilka adresów w takim schemacie [img]adres%20adres%20adres[/img] to wyświetli się tylko jedno zdjęcie, pozostałe pozostaną w formie linków. Dlatego te Tagi są takie ważne. I jeszcze jedno - jeśli w linku z Fotosika macie na końcu literkę "m" i jest to małe zdjęcie to żeby uzyskać duże trzeba to "m" zmienić na "med" i już się rozmiar powiększy. Powodzenia!
Dzięki OWCZARZ imię dla psa wymyśliła córcia.A to jak pracowity piesek kopie działkę .. a niżej służacy za podusię. a propos Aris jest śliczny wprost cudo,ja także uwielbiam Owczarki niemieckie i te krótkowłose i te długowłose.Tę miłość podziela cała moja rodzina.Jak będę miała czas to poszukam na płytach więcej zdjęć.
No prawdziwa rewia mody . Tu kapturek, tam torebka, znowu kokarda, przystojniak jak się patrzy . Moja Stella też jest teraz ślicznie przyodziana, bo po sterylce ma zielono żółty kaftan, właśnie koło naszego domu szła pani z dzieckiem i mówiła "popatrz piesek ma tyle futerka, a jeszcze kurteczke nosi" .
Moja Ori... czyli Bullistics Red Machine
tak się uśmiecham...
tak się prezentowałam na wystawie na IV Pitbull Show Zbrosławice 2007
a tak na treningach IPO z Mariuszem Bułą (chyba jedyny treser w tym kraju mający pojęcie i doświadczenie w pracy z TTB) w Wildze pod Warszawą walczyłam z gryzakiem
w końcu jest mój
tak się uśmiecham...
tak się prezentowałam na wystawie na IV Pitbull Show Zbrosławice 2007
a tak na treningach IPO z Mariuszem Bułą (chyba jedyny treser w tym kraju mający pojęcie i doświadczenie w pracy z TTB) w Wildze pod Warszawą walczyłam z gryzakiem
w końcu jest mój
-
- Informacje
-