co najlepsze?
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 08:19 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
nie mamy konieczności wychodzenia na spacer bo mieszkamy z psem na wsi i on wychodzi pobiegać sam albo na zabawy z nami na podwórko jak widzi że się ubieramy to spokojnie czeka, np. jak śpi to kontroluje co robimy. Jak tylko weźmiemy smycz to idzie do drzwi i tam czeka a miarę spokojnie czasem jak akurat nie śpi jak się szykujemy do wyjścia to sam podchodzi do poręczy schodów i dotyka nosem smyczy bo tam ją zostawiamy. Przy zakładaniu smyczy rozmowa jest coś na wzór "idziemy na spacerek " takim pieszczotliwym tonem.
-
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 08:20 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
troszkę się nie zrozumieliśmy mówiąc "nie mamy potrzeby" miałam na myli to, że nie wychodzimy z nim gdzieś żeby się załatwił jak np. ludzie mieszkający gdzieś w środku miasta. Prowadzimy troszkę inne życie. Teraz z nim mało wychodzimy, bo ma opatrunek i nie jest to wskazane. Normalnie jest "podróżnikiem"i towarzyszy nam niemal wszędzie, bo tak postanowiliśmy. Mało kiedy zostaje w domu. A na poznawanie nowych miejsc i zapachów nie wypuszczę go za uliczkę żeby coś mu się stało na drodze..
-
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 08:20 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam myślę że to odpowiedni temat aby zadać pytanie: czy ktoś z was używał lub używa obroży z taką wyciąganą rączka? zastanawiam się nad zakupem takiej ale nie wiem jak sprawdza się w praktyce: czy te gumki są wytrzymałe, ile coś takiego kosztuje i gdzie można ją kupić?
-
- Informacje
-