Mój Pies i Sąsiadka
Hej. Mam mały problem z moim psiakiem. Ma 7 miesięcy i jest rasy Syberian husky. To mój pierwszy pies szczeniak Często z nim wychodzę, jest wybiegana i bardzo grzeczna. Mam tylko jeden mały problem. Za ścianą mieszka moja sąsiadka, która ma kundelka. Mój pies tak go lubi, z wzajemnością, że gdy moja sąsiadka wychodzi z nim na dwór to mój pupil chcę rozerwać drzwi. Rozumiem że się lubią ale irytujące jest jak mam dzień wolny a ona o 6 rano mi robi pobudkę nie dlatego że chcę na dwór tylko dlatego że jej kolega wychodzi. To samo jest wieczorem. Przyjdzie z dwu godzinnego spaceru a jak usłyszy swojego kolegę to mało drzwi mi nie wyważy. Na początku mnie to śmieszyło ale teraz denerwuje. Jest na to jakiś sposób??
Oczywiście, że jest sposób.
Ale najpierw TY wymyśl, CO suczka ma robić, kiedy jej ulubiony sąsiad wychodzi na spacer?
I poćwicz z nią relaksację, zaczynając od maleńkich rozproszeń, a na zamieszaniu za drzwiami kończąc.
To proste i szybkie w nauce - niestety, tu jest zakaz wklejania linków,mogę Ci przesłać na prv filmiki z relaksacji.
Ale najpierw TY wymyśl, CO suczka ma robić, kiedy jej ulubiony sąsiad wychodzi na spacer?
I poćwicz z nią relaksację, zaczynając od maleńkich rozproszeń, a na zamieszaniu za drzwiami kończąc.
To proste i szybkie w nauce - niestety, tu jest zakaz wklejania linków,mogę Ci przesłać na prv filmiki z relaksacji.
O to mój e-mail olik_frolik@wp.pl Z góry dziękuje na pewno z nią poćwiczę
-
- Informacje
-