Prośba o wersje elektroniczne książek o psiej tematyce
- sylwusiek2907
- Kontakt:
Heeeej! Jest tu jeszcze ktoś na tym wątku??:)
Bo ja też bym chciała, ale pewnie już nie ma nikogo.![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
Bo ja też bym chciała, ale pewnie już nie ma nikogo.
![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
jask są jakieś materiały dot. wychowania labradorka lub ogólna tresura szczeniąt - poproszę na maila: popowicz_2000@yahoo.com
Ja tez poprosze jakiesc ksiazki bo powaznie zastanawiam sie nad kupnem owczarka niemieckiego dlugowlosego ale najpierw trzeba samemu sie przygotowac. gimlinson90@o2.pl
porażające, że kradniecie czyjąś własność intelektualną. ciekawe do kogo pierwszego odezwie się wydawnictwo, które traci zyski
Niekoniecznie.Anonymous pisze:porażające, że kradniecie czyjąś własność intelektualną. ciekawe do kogo pierwszego odezwie się wydawnictwo, które traci zyski
Dużo dobrych książek albo ich fragmentów można znaleźć w sieci, trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać.
Poza tym na niektórych stronach szkoleniowcy albo behawioryści publikują swoje artykuły z konkretnymi poradami dotyczącymi wychowania i szkolenia psów - od szczeniaka po psa dorosłego.
Są filmiki szkoleniowe.
To wszystko jest dostępne ZA DARMO i rozpowszechaninie takich artykułów czy książek nie łamie praw autorskich,, jednak trzeba wiedzieć, gdzie i czego szukać - a początkujący właściciele psiaków są cześto jak dzieci we mgle, zagubieni i bezradni.
Pierwszy raz znalazłam się na tym forum. Jeśli ktoś tu zagląda, to czy ja też mogę prosić o te e-booki.Mój adres: h.grazyna@gmail.com
-
- Informacje
-