W lecznicy kupilem opakowanie 400g RC Urinary HD na probe - chrupki to malutkie kuleczki
Dzis kupilem w krakvecie 3.5kg RC Urinary HD - chrupki wielkosci paznokcia dosc plaskie w ksztalcie talerza/spodka - wygladaja identycznie jak RC Indoor 27, ktory kupowalem wczesniej tylko w krakvecie.
O co w tym chodzi? Ktoras z karm jest lewa? Napisalem juz do RC.com z prosba o wyjasnienie tej kwesti i dowiedzenie sie jaki ksztalt powinna miec orginalna karma, ale jeszcze postanowilem tutaj napisac bo moze ktos cos wie - nie wiem, moze mniejsze opakowanie ma inne chrupki czy co?
2 opakowania RC - 2 rozne ksztalty chrupek. WTF?
zapewniam Cię , że ani jeden punkt ani drugi ( lecznica i hutrownia ) nie kominują z karmami . To nie te lata i nie ten czas. Pytaj dokładnie royala. Co nam dowiozą to to sprzedajemy. Nie oglądamy chrupek przy dostawie. Wierzymy dostawcy. Nie jet to firma garażowa.
A ja właśnie kupiłam RC Sterilised 37 - 10 kg.
Od dłuższego czasu kupuję tę karmę.
Zawsze oryginalną ( przynajmniej tak mi się wydaje ) w workach po 10 kg, zamkniętych fabrycznie ( tak mi się wydaje )
Miałam jeszcze trochę karmy z poprzedniego worka.
Okazało się, że chrupki z nowej dostawy są wyraźnie mniejsze
Skąd ta różnica?
Od dłuższego czasu kupuję tę karmę.
Zawsze oryginalną ( przynajmniej tak mi się wydaje ) w workach po 10 kg, zamkniętych fabrycznie ( tak mi się wydaje )
Miałam jeszcze trochę karmy z poprzedniego worka.
Okazało się, że chrupki z nowej dostawy są wyraźnie mniejsze
Skąd ta różnica?
-
Nie wiem jak to świadczy o producencie, ale nie jest to jakiś ewenement. Ja kupując karmę dla psa pewnych firm ma to samo. Nie dość że chrupki różnią się wielkością to jeszcze zapachem i kolorem. Jak to zobaczyłam to po prostu zrezygnowałam. Nie będę płacić koncernom, które wzbudzają we mnie wątpliwość czy dostaję bardziej wartościowe produkty czy tym razem mniej.
-
- Informacje
-