Moja kotka jest zaszczepiona Fel-O-Vax 4.Szczepienie było wykonane
26.04.2004.Za niedługo ma z nami zamieszkać kotek(5 miesięczny
kastrat-wczoraj miał zabieg),który obecnie jest leczony na koci katar.
Czy jest niebezpieczeństwo zarażenia mojej kotki?Czy powinnam wykonać
jakieś dodatkowe szczepienie?
Pan od którego będę miała kota,twierdzi że jego weterynarz
powiedział,że za tydzień kot będzie zdrowy...jednak nie przekonuje
mnie to.Czy moje obawy są słuszne?
Czy po przybyciu kotka do mnie powinnam mu zrobić jakieś badania?
Krew,mocz?Kiedy mam zaszczepić nowego rezydenta?
Dziękuję za odpowiedź.
2koty
Ale super to forum działa
Powinniście zaniechać działalności a nie robić szumu
Odpowiedzi expresowe....to się chwali.Zajmijcie się lepiej leczeniem...ale jeśli tak leczycie jak odpowiadacie na posty...
ps.W waszym sklepie nic bym nie zamówiła,bo nie dość że drogo,to pewnie jeszcze nikt by mi tego nie posłał.
ps.I tak się nie obrazicie bo forumowiczów macie gdzieś
ps.Ruch na forum mówi sam za siebie.
Martyna Zych
Powinniście zaniechać działalności a nie robić szumu
Odpowiedzi expresowe....to się chwali.Zajmijcie się lepiej leczeniem...ale jeśli tak leczycie jak odpowiadacie na posty...
ps.W waszym sklepie nic bym nie zamówiła,bo nie dość że drogo,to pewnie jeszcze nikt by mi tego nie posłał.
ps.I tak się nie obrazicie bo forumowiczów macie gdzieś
ps.Ruch na forum mówi sam za siebie.
Martyna Zych
kulturą nie grzeszysz i nikt z nas nie obiecuje tutaj exspresowych odpowiedzi zdaj sobie sprawe, że w ciągu dnia pracujemy i mamy własne rodziny jeśli ci się bardzo spieszy udaj sie do gabinetu po płatną porade otrzymasz ją natychmiast. Zdaj sobie sprawe, że czasami w weekendy wyjeżdża się z rodziną a nie siedzi przed komputerem zadałaś pytanie w piątek odpowiedź uzyskujesz w poniedziałek. W związku z niekulturalnym zachowaniem odpowiedź na twoje pytanie zostanie bez odpowiedzi a Ty otrzymujesz od nas bana.
Co do cen naszego sklepu przeczytaj dokładnie regulamin jeśli znajdziesz tańsze produkty podaj adres tego sklepu a my udzielimy ci 2 % poniżej wskazanych cen wymienionego przez ciebie sklepu. Myślę, że jest to bardzo uczciwe i nikt nie oferuje takiej usługi
Co do cen naszego sklepu przeczytaj dokładnie regulamin jeśli znajdziesz tańsze produkty podaj adres tego sklepu a my udzielimy ci 2 % poniżej wskazanych cen wymienionego przez ciebie sklepu. Myślę, że jest to bardzo uczciwe i nikt nie oferuje takiej usługi
chciałam powiedziec tej całej Martynie Zych, że do mnie wszystkie zamówione produkty dotarły to po pierwsze, po drugie dokonałam zamówienia, bo ceny były naprawdę atrakcyjne, po trzecie zamówiłam karmy, które trudno dostać w zwykłym zoologicznym, i wreszcie po czwarte formum działa bardzo sprawnie, jak się oczekuje ekspresowej odpowiedzi to, tak jak napisał Pan dr Jarek idzie się do weta i przede wszystkim słono płaci...poza tym chyba to wielka grzeczność, że uzyskuje się bezpłatną poradę przez net, więc chyba można poczekać...przykre, że nie wszyscy to doceniają
-
- Informacje
-