Absolutnie nie ja suchej karmy
Dokarmiam malego kotka ma okolo miesiecy problem w tym ze nie je absolutnie suchej karmy Aroin i RC dla wybrednych kotów, ja niewiem co to za kot ale on równiez nie ja kotleta schabowego, parówki, piersi z kurczaka mu raz dawałem to cos zjadł ale potem juz nie chcial jutro mu dam moze zje, natomiast je puszki aminnody ogulnie chyba je tylko mokre jedzenie ale czy to tak juz jest ze ja nie zmusze tego kota zeby zjadł sucha karme skoro nie chce jesc RC to niewiem co bedzie chcial jesc. prosze o jakies rady bo go chyba zastrzele a ten kotek jest bardzo kochany:)
Skoro kotek jest taki malutki może jeszcze nie umieć jeść suchej karmy. Spróbuj mu dawać namoczone chrupki - będzie mu o wiele łatwiej gryźć. A jeśli nie będzie chciał to przecież może zostać na samych puszkach - ważne tylko żeby do mniej więcej 10 miesiąca były to Kitteny. Ale spróbuj najpierw namoczyć tego Royala (obowiązkowo typu Kitten)
koty bywaja madrzejsze od ludzi czego ja i moje diably jestesmy najlepszym przykladem . Jesli nie chce jesc suchego i jest zdrowy (co potwierdzily badania krwi) to po co go zmuszac? W jakim wieku ten kot jest (umknela liczba miesiecy)?
ten kotek ma 7 miesiecy tzn to jest chyba ona tak mi sie wydaje wygodniej mi jest podawac suche jedzenie niz mokre, ale zaczne podawac mokre szkoda mi tego kota pa pa
-
- Informacje
-