ANIMONDA Carny Kitten ?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Gusti

22 maja 2007, 21:20

witam. chciałabym się zapytać was właścicieli kotków :D czy mokra karma ANIMONDA Carny Kitten jest dobrą karma (jak np. hill's), czy koty ja lubią i czy nie ma po niej "niespodzianek" (bo mój kotek np. po gourmecie robi qupę z krwią, po hillsie tego nie ma)?. :?: :?: :?: :?:
ATA

22 maja 2007, 21:43

Poczytaj proszę to:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... highlight=
i jeszcze to: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... highlight=
Generalnia te puszki są bardzo przyzwoite, ale trudno powiedzieć czy kociasty będzie je szamał. Pod tym względem koty są nieprzewidywalne :wink:
Awatar użytkownika
Borysek

22 maja 2007, 21:47

Animonda Carny Kitten to dobre jakościowo puszki z dużą zawartością mięsa, polecane przez wielu kociarzy, więc możesz je kociakowi podawać.
Moja kotka najbardziej zajadała się tymi z królikiem i cielęciną, jednak ostatnio krzywo patrzy generalnie na wszelkie puchy i z mokrego dostaje surowe mięso (gotowanego nie tyka ;) ).

Zastanawia mnie jednak dlaczego te biegunki są krwawe... :?:
Kicie powinien moim zdaniem przebadać wet.
Awatar użytkownika
Gusti

23 maja 2007, 06:31

dzieki za odpowiedzi. :) Kotek tą krew miał zaraz po tym jak go przyniosłam, po jakimś tygodniu mu przeszło i teraz nie ma tego. Ale i tak idę do weterynarza na kolejne odrobaczenie i lepiej porozmawiam z nim o tym . ale wydaje mi sie ze tak sie działo od karmy. przez chwile dawałam mu kitekat to co chwile sie wypróżniał i za każdym razem krew była. ale teraz juz jest dobrze po zmianie karmy.
Awatar użytkownika
Śliwka
Kontakt:

23 maja 2007, 17:15

Mojemu kociakowi smakowała Animonda Carny Kitten, teraz mu smakuje Adult :D
ODPOWIEDZ
  • Informacje