Arion i K9
Mam dwa koty rocznego i 9 miesiecznego, karmiłam je dotąd ACANĄ, ale ostatnio całkiem się im znudziła, nie zjadają nawet połowy zalecanej dawki. Czy wiecie może coś o karmie ARION lub K9? Czy ktoś z Was karmił kociaki tymi karmami? Pytam o te dwie, bo są one cenowo przybliżonedo Acany, a na droższą karmę mnie nie stac...
Ja czasami kupuję Ariona, moje kitki jedzą dość chętnie.
- kociaczek250
- Kontakt:
Osobiście nic nie wiem o tych dwóch karmach, ale polecam ci Hill'sa, Iamsa i Eukanubę oraz Royal canina, te karmy są sprawdzone przeze mnie lub moich znajomych i jesteśmy z nich zadowoleni.
Ostatnio zmieniony 07 października 2007, 11:26 przez kociaczek250, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie kupuję ale słyszałam, że Arion jest całkiem dobrą karmą.
A ja wczoraj zostałam "uświadomiona" przez bardzo "mądrą" panią w sklepie zoo. Pani stwierdziła, że Arion jest do niczego, Royal Canin również I tylko Hill's to jest to. Ciekawe było przy tym to, że Hill's kosztował u tej pani 18 zł/kg, podczas kiedy normalnie kosztuje około dwukrotnie więcej. Może był z Whiskasem i dlatego taki dobry? No szok po prostu
A który to Hill's Liwio, bo z tej ofery, którą tu widzę wynika, że za kg trzeba zapłacić około 30 zł.
A poza tym, może Arion nie jest z wyższej półki, ale chyba RC nie jest zły?
A poza tym, może Arion nie jest z wyższej półki, ale chyba RC nie jest zły?
ja nie lubie RC i uwazam za przecietna karme (mowie o tej linii "klasycznej", tej nowej nie znam) - ale to moje subiektywne zdanie.
Natomiast co do cen to niezrecznie dyskutowac na forum sklepu na ten temat. Tak czy siak - pozostane przy swoim zdaniu ze Hills nie jest taki drogi, nawet w paczkach po 2 kg.
A Hills dla kotow chorych jets po prostu debesciak
Natomiast co do cen to niezrecznie dyskutowac na forum sklepu na ten temat. Tak czy siak - pozostane przy swoim zdaniu ze Hills nie jest taki drogi, nawet w paczkach po 2 kg.
Ta nowa linia RC jest ok - kilku osobom poleciłam i koty są zachwycone Standardowymi wersjami też się nie zachwycam. Świetną jakość leczniczych wersji Hill'sa w pełni potwierdzam -dzięki nim Fiodor już 5 miesięcy ma spokój z pęcherzem (odpukać! ). Co do cen Hill'sa to faktycznie miałaś rację - przekonałam się o tym naocznie . Zdumiewające !Liwia pisze:ja nie lubie RC i uwazam za przecietna karme (mowie o tej linii "klasycznej", tej nowej nie znam) - ale to moje subiektywne zdanie.
Hills jest rewelacyjny,ale ten robiony w USA,I z Europejskich tylko Holandia.Reszty radzę unikać.
Co do Ariona dla kotów,to przetestowalem na swoim i jest Ok-nawet bardzo.
PPP ma bardzo dobre notowania jeśli chodzi o karmy kocie,bo na psiakach zaczeli trochę oszczędzać.
Podobnie jak przy pieskach ,karmy kocie to też jedna wielka loteria i trzeba mieć dużą wiedzę ,żeby nie wpaśc w pulapkę(albo dobrych znajomych )
Przy okazji pozdrawiam Atę i resztę osób.
Co do Ariona dla kotów,to przetestowalem na swoim i jest Ok-nawet bardzo.
PPP ma bardzo dobre notowania jeśli chodzi o karmy kocie,bo na psiakach zaczeli trochę oszczędzać.
Podobnie jak przy pieskach ,karmy kocie to też jedna wielka loteria i trzeba mieć dużą wiedzę ,żeby nie wpaśc w pulapkę(albo dobrych znajomych )
Przy okazji pozdrawiam Atę i resztę osób.
-
- Informacje
-