pamietacie jak pisalam ze kotka nie ma apetytu?? (w dziale choroby chyba umiescilam ten post)
teraz mam odwrotny problem.
pozera tyle ze to nieporozumienie. az nie chce jej tyle dawac zeby czasem nie wymiotowala. i nie chce nic jesc poza saszetkami i sucha karma(saszetki raz na jakis czas, karma znowu codziennie) czy to normalne ze kotka tyle zjada?
fakt ze sporo spi (w koncu ma 11 lat wiec mlodziutka nie jest) ale jak wstaje to od razu do miski o 5 rano jak wlazi do mnie do pokoju budzi mnie i wola do miski o 8 to samo 11 to samo 14 tez i tak copare godzin ile bym nie nasypala zawsze tyle zje i czeto wola jeszcze.
wiem ze moze nie jest to karma z gornej polki(jakas marketowa-tata to jej kupil) ale wczesniej tez miala generalnie jedzonko z marketow i jadla z apetytem, ale nie az takim,
co o tym sadzicie?
bardzo duzo je
-
Hmmm...Kot mojego kolegi miał tak samo.ale co pół godziny Może po kilku dniach się odzwyczaji.Jak w ogóle to chyba do weta idź.
wet juz sie ze mnie smieje, ze z kazdym gownem do niego biegam heheh(mie zeby byl hamski czu cos ale po prostu g to smieszy)
nie no mam nadzieje ze jej przejdzie ale nie do tego stopnia zeby nie jadla w ogole niech je ale z umiarem a jak nie to ja jej sama umiar narzuce
nie no mam nadzieje ze jej przejdzie ale nie do tego stopnia zeby nie jadla w ogole niech je ale z umiarem a jak nie to ja jej sama umiar narzuce
- Kasia i Maniuś
Na początku też Mańka karmiłam jedzeniem "marketowym" i wtedy jadł również dużo, teraz jak zmieniłam karmę to saszetkę 100 g dziele np. na 2-wie porcje. Więc coś w tym jest.
-
A gdzie mmieszkasz poszukaj na googlach moze znajdziesz jakiegos dobrego weta tam gdzie mieszkasztam gdzie 1 raz jestes ;]moze sie z ciebie smiac nie bedzieika_1985 pisze:wet juz sie ze mnie smieje, ze z kazdym gownem do niego biegam heheh(mie zeby byl hamski czu cos ale po prostu g to smieszy)
-
- Informacje
-