Nigdy nie przepuszczę okazji by pochwalić się moimi futrami Zdjęcia Beci i Chestera są juz w temacie,,Fotki Waszych pupili"Tu zamieszczę tylko zdjęcie wielkiej miłośniczki kotów która chodzi nawet dokarmiać ze mną nasze osiedlowe dziczki
Oto Kimi
Chuda kotka.
przystojniaka
a powiedz mi tak z ciekawosci-czy psy chetnie jedza sucha karme? czy tez maja jakies uzalezniacze w karmach marketowych? czy tez jedza jak koty i dochodza do miski czy raczej (jak przypuszczam) to co jest to zjedza?
chociaz moja jamniczka (rodowodowa ) zjadala tylko surowa poledwice (wybredna )ale jak dobrze wychowana dama-po keskach, malutko, czasem nie jadla jak "stwierdzila", ze jest za gruba-po zimie zwlaszcza a suchej jesc nie chciala
to ja diana
nie wiem czemu nie loguje sie automatycznie
a powiedz mi tak z ciekawosci-czy psy chetnie jedza sucha karme? czy tez maja jakies uzalezniacze w karmach marketowych? czy tez jedza jak koty i dochodza do miski czy raczej (jak przypuszczam) to co jest to zjedza?
chociaz moja jamniczka (rodowodowa ) zjadala tylko surowa poledwice (wybredna )ale jak dobrze wychowana dama-po keskach, malutko, czasem nie jadla jak "stwierdzila", ze jest za gruba-po zimie zwlaszcza a suchej jesc nie chciala
to ja diana
nie wiem czemu nie loguje sie automatycznie
A podobno jamniki to żarłoki Moja Kimi je suchą karmę bez problemu.Przeważnie jest to Royal,czasami zmieniam na Bosch lub Mastery.Całą dzienną porcję dostaje wieczorem.Zjada od razu bo nie lubi jak jej koty do miski zaglądają.Jeśli któryś zbyt długo nad jej michą duma to staje nad nim i szczeknie.Kimi to pies który z reguły nie szczeka więc zawsze wtedy wystraszy wszystkich domowników,a kot do michy psa nie podchodzi przez miesiąc
-
- Informacje
-