Co może jeśc kot z warzyw?
raz zrobilam fotke takiej lapki-zabki-cudne
moje koty Dzidzia i Obrzydliwek uwielbiają fasolkę szparagową ugotowaną i omaszczoną stopionym masłem
Mój sierściuch oszlał!
Ogólnie to jada tylko suchą karme. Nie wiem dlaczego ale nie tknie sie zadnych puszek. Lubi od czasu do czasu zjeść troszke mieska surowego, uwielbia sosik z tuńczyka z puszki....ale ostatnio pierdoła zaczął wcinac warzywa
Jak tylko poczuje zapach świeżych warzyw to mu odbija. Najbardziej lubi seler Najpierw troche pomamla a potem....zaczyna sie w tych warzywach tarzać!!! Jakby go cos opętało. O zielone oliwki tez mnie molestował
Zastanawiam się czym to jest spowodowane? Wczesniej tak nie wydziwiał. Może brakuje mu jakiś witamin?? A może to tylko kwestia zapachu warzyw
Ogólnie to jada tylko suchą karme. Nie wiem dlaczego ale nie tknie sie zadnych puszek. Lubi od czasu do czasu zjeść troszke mieska surowego, uwielbia sosik z tuńczyka z puszki....ale ostatnio pierdoła zaczął wcinac warzywa
Jak tylko poczuje zapach świeżych warzyw to mu odbija. Najbardziej lubi seler Najpierw troche pomamla a potem....zaczyna sie w tych warzywach tarzać!!! Jakby go cos opętało. O zielone oliwki tez mnie molestował
Zastanawiam się czym to jest spowodowane? Wczesniej tak nie wydziwiał. Może brakuje mu jakiś witamin?? A może to tylko kwestia zapachu warzyw
Jeśli je dobre suche i czasem mięsko, to żadnych niedoborów być nie powinno. Co go tak nagle wzięło na warzywa to zupełnie nie wiem
warzywka dobrze robią na przewód pokarmowy Polecam groszek i kukurydze z puszki gotowana marchewka i fasolka tez jest mniam
moja starsza kotka kocha ziemniaki gotowane kradnie nam z talerza
uwielbiają polowac na groszek z puszki
moja starsza kotka kocha ziemniaki gotowane kradnie nam z talerza
uwielbiają polowac na groszek z puszki
Moja kicia była kolejnym wyjatkiem potwierdzajacym regułe ze koty to miesozercy. Uwielbiała: ugotowanego, ale zimnego ziemniaka, kukurydzę, groszek, marchewke gotowana, bob. Pietruszke wyjadała z doniczki, gdyż mam taka w kuchni.
mam trzy koty .dwie kocice i jeden kot.Latka ,feluta i kicuś .Łatka uwielbia ogórki i suchą karmę oraz surową wędlinkę .Kicuś chrupki i ciasto nawet czekoladę .Feluta jako najpóżniejszy podrzutek je wszystko często i niewiele.
Moj kot uwielbia kapustę kiszoną i kiszone ogórki :D poza tym marchew, ziemniaki ...
-
- Informacje
-