Właśnie, wiele osób się pyta, co najlepsze, co najzdrowsze... może ankieta wykaże, jaka firma cieszy się największym powodzeniem?
Oczywiście, mówię jedynie o kramach suchych i o firmach. Może jeśli pomysł się "przyjmie", zrobimy takie zastawienia i dla poszczególnych rodzajów karm, np. najlepsza dla kotów wrażliwych, najlepsza dla kotów z problemami z moczem czy najlepsza puszkowa?
Jaką suchą karmicie swoje kociaste?
- Kasia i Maniuś
Myślę, że to świetny pomysł, wszystko będzie zebrane w jednym miejscu
Na dzień dzisiejszy Hill's, ale przeszliśmy przez wiele
Na dzień dzisiejszy Hill's, ale przeszliśmy przez wiele
Oddałem głos na Royala, ponieważ od kilku miesięcy Pola wcina RC Pure Feline n01 i jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni z tej karmy.
Ciężko jednak powiedzieć, która karma jest najlepsza, bowiem wcześniej jadła Biomilla, Hills'a, Mastery, Nutro Choice i to także są b. dobre karmy (u nas sprawdziły się na piątkę z plusem ).
Ciężko jednak powiedzieć, która karma jest najlepsza, bowiem wcześniej jadła Biomilla, Hills'a, Mastery, Nutro Choice i to także są b. dobre karmy (u nas sprawdziły się na piątkę z plusem ).
Moje koty są niereformowalne W ciągu minionych 7 lat wypróbowały już wiele karm, a i tak zawsze wracamy do RC.Ich zdaniem to zdecydowanie najlepsza pasza.Usiłuję ich przekonac, że opinie o tej karmie nie są najlepsze, ale one są niestety głuche na wszystkie argumenty .Sądząc po ich wyglądzie i zachowaniu mają się na RC całkiem dobrze.
Ale fajnych fanów ma Fiodor, no no...Zazdroszczę mu Moje kocisko ma skłonność do SUK (4 nawroty, miesiąc po miesiącu wiosną zeszłego roku) i dodatkowo zwłóknienia w obu nerkach. Dopiero na Hill'sie w/d, ostatnio w połączeniu z m/d nie ma kłopotów z pęcherzem. Bałabym się zmieniać mu karmę - mogłoby wszystko zacząć się od nowaHikari pisze:A na co mój ulubiony rudzielec choruje?ATA pisze:Ja nie mam wyboru, a raczej Fiodor nie ma Dożywotnio Hill's - dobrze, że kocisko go toleruje, bo gdyby wybrzydzał, to byłby prawdziwy kłopot
ATA pisze:Hikari pisze:A na co mój ulubiony rudzielec choruje?ATA pisze: Ja nie mam wyboru, a raczej Fiodor nie ma Dożywotnio Hill's - dobrze, że kocisko go toleruje, bo gdyby wybrzydzał, to byłby prawdziwy kłopot
Ale fajnych fanów ma Fiodor, no no...Zazdroszczę mu
No właśnie, jak On (tzn. Fiodor ) to robi, że ma tylu fanów
Co prawda doktor Jarek zabronił, ale od czasu do czasu podrzucam mu troszkę surowej wołowiny, jak kroję mięso do obiadu. Kiedy słyszy stukot noża o deskę, zawsze przylatuje, siada na stołeczku obok, przekrzywia głowę i patrzy z takim błaganiem w oczach, że głaz by się wzruszył. Czasem ulegam, ale wiem, że mi nie wolno. Zrobię kiedyś fotkę to sami zobaczycie. Biedna kocina
Karmię TOTW, ale nie ma jej w ankiecie, więc zaznaczyłam Orijena- bo z karm ogólnodostępnych on jest wg mnie najlepszy, zresztą moje koty miały z nim kiedyś epizod i nie było żadnych niespodzianek
-
- Informacje
-