Witam !
Na początku lipca zagości u mnie mały kocurek perski ( ur. 13.05.2013). Hodowca twierdzi, że będzie nauczony jeść suchą karmę Royal Canin Babycat 34 . Czy to dobra karma ? Czy lepiej zmienić ? Nie mam doświadczenia z kocią karmą, dotychczas miałam i mam pieska który wcina Bento Kronen i Mera Dog. Co polecacie ?
Karma dla małego persa
RC nie ma za dobrego składu, kot jest typowym mięsożercą, więc zboże jest mu zbędne, zwłaszcza w takich ilościach.
Dobrych karm bezzbożowych jest obecnie sporo, Orijen, ZwiwPeak, WildCat, GranataPet i wiele innych. Godne polecenia i niedrogie jest Applaws.
Dobrych karm bezzbożowych jest obecnie sporo, Orijen, ZwiwPeak, WildCat, GranataPet i wiele innych. Godne polecenia i niedrogie jest Applaws.
TOTW to zwykłe ma małe chrupkiErika pisze:RC nie ma za dobrego składu, kot jest typowym mięsożercą, więc zboże jest mu zbędne, zwłaszcza w takich ilościach.
U nas tez się bozita sprawdziła a jaka karmę kupujecie ? My musimy bezzbozowa kupować bo te ze zbożem mu nie sluza .
-
Rasowe koty mają tendencje do alergii także polecam karmy z, są hipoalergiczne i dobrej jakości
-
- Informacje
-