Karma K-9
Mam spore stadko kocie i żeby nie zbankrutować całkowicie, staram się dobierać im karmy w miarę dobrej jakości, ale o umiarkowanej cenie. Dość długo karmiłam Acaną, ale im się znudziła. Teraz karmię zamiennie Sanabelle (właśnie czekam na zamówienie) i ProPlanem (np. Hause Cat). Karmy typu Mastery, Biomil, Hill's niestety cenowo mnie przerastają. Myślę o wypróbowaniu karmy Orijen, o której już trochę słyszałam i zainteresowała mnie właśnie karma K-9. Ma jeden pozytywny komentarz, ale nic więcej nigdy o niej nie słyszałam. W opisie brak procentowej zawartości mięsa, ale składniki wydają się ok. Czy ktoś tutaj ma jakieś doświadczenia z tą karmą? cena wydaje się całkiem niezła, ale jak się ma do jakości?
Moje jej nigdy nie jadły, ale mysle, że na pewną jest jakąś alternatywą jeśli chodzi o przyzwoite żarełko w rozsądnej cenie. Niestety nic więcej nie mogę na jej temat powiedzieć
Moja kotka je 2 duży worek ... często podjada jej też kot kastrat porcje są małe kot szybko sie najada sierść ma błyszczącą wet ocenia je bardzo dobrze ...
szukałam karmy "rozsądnej" a ten skład jest bardzo Ciekawy w porównaniach również i cena
(po acanie moja kota miała się koszmarnie )
szukałam karmy "rozsądnej" a ten skład jest bardzo Ciekawy w porównaniach również i cena
(po acanie moja kota miała się koszmarnie )
Zdecydowałam się zamówić tę karmę, i to odrazu poszłam na głęboką wodę i zamówiłam dla mojej gromady 12 kg. Narazie wrażenia pozytywne. Żaden z moich kotów nie podchodzi do miski jak do jeża . Karma ma miły zapach i zgrabne, dość jasne granulki. Skład wydaje się być ok. Cena też
Dzieki za podpowiedź co do karm. Cały czas byliśmy na RC MCO, ale teraz ze względów finansowych chciałam poszukac coś dobrego w przystepnej cenie. Właśnie kończymy Bosch Sanabelle Sensitive (również chętnie jedzona), ale chyba skuszę się na to Bento przy następnym zamówieniu.
Kaktusia mizgotki dla Wiery, jest śliczna
Pozdrawiam
Kaktusia mizgotki dla Wiery, jest śliczna
Pozdrawiam
Słuchajcie a czym się Bonto rózni? Bo zauważyłam, że są dwa rodzaje...jeden co 1 kg kosztuje 23 zł, a drugi 3 kg 23 zł.... Czy ten tani też jest dobry?
Różnią się jakością ten 23zł za 3kg jest gorszy:
Tańszy jest dobry, ale dla ludzi, którzy mają mniej pieniędzy, a chcą kupić coś lepszego od marketówek, myślę, że dietę składającą się z tego tańszego Bento Kronen trzeba uzupełić jakimiś witaminami.
W tym droższym nie jest napisane ile karma zawiera mięsa (w %).mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (8%)
Tańszy jest dobry, ale dla ludzi, którzy mają mniej pieniędzy, a chcą kupić coś lepszego od marketówek, myślę, że dietę składającą się z tego tańszego Bento Kronen trzeba uzupełić jakimiś witaminami.
Dzieki za odpowiedzi. Chyba spróbujemy najpierw ten mniejszy worek, bo moja jest niestety strasznie wybredna
Jak zasmakuje to kupię ten 12 kg. A swoja drogą szkoda, że jest taki mały wybór w wielkości opakowań
Pozdrawiam
Jak zasmakuje to kupię ten 12 kg. A swoja drogą szkoda, że jest taki mały wybór w wielkości opakowań
Pozdrawiam
To prawda ja bałam sie co zrobię z taka ilością karmy, ale uff kotom na razie smakuje a jak nie to gubią sadełko
esseni zawsze można probować prosić o próbki a poza tym widzę ze jesteś z kujawsko-pom blisko wpadnij do Torunia to Ci "odsypię" tak ostatnio zrobiłam koleżance a raczej jej kotkom
esseni zawsze można probować prosić o próbki a poza tym widzę ze jesteś z kujawsko-pom blisko wpadnij do Torunia to Ci "odsypię" tak ostatnio zrobiłam koleżance a raczej jej kotkom
patrilla dzięki za zaproszenie ale i tak musze na dniach zamówić karmę moim psicom, więc przy okazji zamówię ten mniejszy worek dla Kity. Jak zasmakuje, to kupimy duży zapasik
Pozdrawiam
P.S.
A gdyby jednak nie zasmakowała w K-9, to jaką jeszcze karmę polecasz w przystępnej cenie? To moja pierwsza kotka, nie mam doświadczenia i chcę, żeby było z nia wszystko ok. i tak już bidulka dużo przeszła
Pozdrawiam
P.S.
A gdyby jednak nie zasmakowała w K-9, to jaką jeszcze karmę polecasz w przystępnej cenie? To moja pierwsza kotka, nie mam doświadczenia i chcę, żeby było z nia wszystko ok. i tak już bidulka dużo przeszła
-
- Informacje
-