Ale jak tylko ktoś mnie naprowadził na dobrą drogę od razu kupiłam 400 g Acany, 400 g Orijena i zamówiłam próbki PONa, żeby zobaczyć co najbardziej podejdzie kotu - i kot wybrał Orijena

Jednego i drugiego. Nic z tego nie będzie, omijają to z daleka jak zarazę.116 pisze:Gość a kupiłeś rybnego czy zwykłego?
No to nie ma go co męczyć jak nie chce - nic na siłę. Jeśli masz jeszcze siłę to może spróbuj z Apllawsem...Gość pisze:Jednego i drugiego. Nic z tego nie będzie, omijają to z daleka jak zarazę.116 pisze:Gość a kupiłeś rybnego czy zwykłego?
Ja mam 2 koty i obydwa nie chcą jeść tej karmy. Dziwne?!116 pisze:No to nie ma go co męczyć jak nie chce - nic na siłę. Jeśli masz jeszcze siłę to może spróbuj z Apllawsem...Gość pisze:Jednego i drugiego. Nic z tego nie będzie, omijają to z daleka jak zarazę.116 pisze:Gość a kupiłeś rybnego czy zwykłego?
Mój np. nie tknął Acany a Orijen mu się spodobał;) zawsze warto spróbować;), ale też byłam zawiedziona że nie chce PONa;(...zrobiłam drugie podejście po paru miesiącach na Orijenie i wcina obecnie PONa ;D aż mu się uszyska trzęsą;).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości