żywienie małego kotka
mam małego kotka ok.8 tygodni, co moge podawac oprocz suchej karmy PROFILUM, oraz WHISKAS JUNIOR w saszetkach
- Asik L&L&L
Ja bym radziła spróbować lepszych karm.
- Furia i Afera
Witam,
mam dwa maluchy w tym samym wieku
Zacznijmy od tego co jadły zanim do Ciebie trafiły?
Moje dziewczynki były na jedzeniu "wiejskim" czyli wszystko co popadnie Dlatego przez pierwszy tydzień powoli wprowadzałam im saszetki ROYAL CANIN i tacki ANIMONDA + trochę suchego ROYAL oraz gotowałam kurczaka z ryżem i marchewką.
Powoli się przestawiły na saszetki i tacki, ale suche troszkę im nie podchodzi - to tez dopracujemy. Bardzo lubią serek naturalny bieluch, który im podaje jako przekąskę, bo biorą teraz antybiotyki.
Mam nadzieje, ze pomogłam...
mam dwa maluchy w tym samym wieku
Zacznijmy od tego co jadły zanim do Ciebie trafiły?
Moje dziewczynki były na jedzeniu "wiejskim" czyli wszystko co popadnie Dlatego przez pierwszy tydzień powoli wprowadzałam im saszetki ROYAL CANIN i tacki ANIMONDA + trochę suchego ROYAL oraz gotowałam kurczaka z ryżem i marchewką.
Powoli się przestawiły na saszetki i tacki, ale suche troszkę im nie podchodzi - to tez dopracujemy. Bardzo lubią serek naturalny bieluch, który im podaje jako przekąskę, bo biorą teraz antybiotyki.
Mam nadzieje, ze pomogłam...
-
jak żywić 2,5 miesięcznego kotka który ma biegunkę?
odpowiedziałamMalgosiaOxg pisze:jak żywić 2,5 miesięcznego kotka który ma biegunkę?
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10083
Moja mała kicia (teraz ma ok 3-3,5 m-ca) dostaje surowe mięsko mielone zmieszane z tartą marchewką i płatkami ryżowymi, troszke jogurtu i tranu na zmianę z karmą mokrą z Bozity + jako dodatek sucha karma Sanabelle Kitten, rosnie jak na drożdżach i ma piekną sierść, mleka jej nie daje w ogóle.
Basia
Basia
-
- Informacje
-