Witam w niedługim czasuie kupuje psiaka rasy staffordshire bullterier(staffik)i mam dylemta jaka karma go karmic (do 300 zł)
Narazie postanowiłem że bedzie to "biomill medium junior" (chociaz sprzedawca poleca mi "biomill maxi junior"dla psów duzych ras ze wzgledu na mas psa.Co wy na to.
Moje kolejne ptytanie dotyczy witaminek czy przy karmieniu ta karma(a chyba jest to jedna z lepszych karm) nalezy dodawac jakies witaminki czy wpano lub coś takiego?
I ostatnie pytanko moze polecili bysicie mi inna karme ale oczywiscie najlepsza a nie najtańszą>
Za pomoc wielkie dzieki pozdrawiam.
Biomill czy inna??
Gratuluję pojawienia się nowego członka rodziny
A co do kram to przeznaczyłeś bardzo dużo pieniędzy i w zasadzie nie ma żadnych ograniczeń bo karm powyżej 300zł ja przynajmniej nie znam. Biomill to moim zdaniem świetny wybór, jak dla mnie najlepsza karma na rynku za niemałą cenę. Jesli piesowi będzie smakować to faktycznie ją polecam, uważam że niczego lepszego nie znajdziesz. Z karm bardzo dobrych mogę wymienić jeszcze Hill's, Royal Canin, Mastery też niezła, Best Choice, Purina Pro Plan tez godna uwagi. Ja jednak wybrałabym tak jak ty, czyli Biomill. Co do rodzaju to chyba jednak Medium Junior, bo karma dla psów od 11 do 25 kg, a staffy w tej wadze się mieszczą spokojnie. Witamin nie dawaj absolutnie żadnych, bo tylko psu można zaszkodzić.
Mam nadzieję, ze trochę pomogłam
Pozdrawiam
Ania i koty
A co do kram to przeznaczyłeś bardzo dużo pieniędzy i w zasadzie nie ma żadnych ograniczeń bo karm powyżej 300zł ja przynajmniej nie znam. Biomill to moim zdaniem świetny wybór, jak dla mnie najlepsza karma na rynku za niemałą cenę. Jesli piesowi będzie smakować to faktycznie ją polecam, uważam że niczego lepszego nie znajdziesz. Z karm bardzo dobrych mogę wymienić jeszcze Hill's, Royal Canin, Mastery też niezła, Best Choice, Purina Pro Plan tez godna uwagi. Ja jednak wybrałabym tak jak ty, czyli Biomill. Co do rodzaju to chyba jednak Medium Junior, bo karma dla psów od 11 do 25 kg, a staffy w tej wadze się mieszczą spokojnie. Witamin nie dawaj absolutnie żadnych, bo tylko psu można zaszkodzić.
Mam nadzieję, ze trochę pomogłam
Pozdrawiam
Ania i koty
Z najwyższej półki karm mogę polecić jeszcze PLATINUM NATURAL jest to chyba najlepsza karma na rynku
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Jeżeli taką wysoką kwotę przeznaczasz na karmę to może te z najwyższej półki: Ziwi Peak,Artemis, a może Pronature Holistic?
My karmimy Biomillem (tym nowym Professional już, medium light) już od jakiegoś czasu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Tak dla informacji dodam, że Biomill ma duże granulki, a ciastka Biomilla dla ras dużych, które kiedyś kupiłam, są twarde jak żelazo! Ruda (seter) była w szoku, ale dla staffika to chyba będą jak znalazł:)
- Hunter i ja
Mimo to bardzo chcialabym poznac Twoje zdanie o Platinum Iberico+Greens.Robert A. pisze:Słowo chyba jest tutaj miarodajne w pełni.(nie istnieje najlepsza karma na rynku a juz z pewnością nie jest to Platinum Natural)
Chcemy na jakis czas przestawic naszego wybrednusa z TOTW (zaczyna krecic nosem), probowalismy Acany z jagniecina (niezbyt mu podchodzi smakowo a nam cenowo).
Z gory dziekuje!
-
- Informacje
-