Bosh,Arion czy Brit dla 11 miesiecznego Goldena ?
Boston jadl caly czas RC jednak po zmianie w maxi juniorze ( dodano jakies probiotyki i cos tam jeszcze) zaczela sie rewolucja czyt. wzdecia, biegunki, wypadanie siersci... ( wizyty u weterynarza sprawdzanie pod katem enzymow trzustki i pasozytow wszystko w jak najlepszym porzadku wiec za rada karme zmienilismy na Eukanube z sierscia wrocilo wszystko do normy nabrala polysku i powoli odrasta.. biegunek nie ma wzdec tez nie teraz z przyczyn finansowych jestesmy zmuszeni zejsc na nizsza polke czyli tansze karmy ok 100 -120 zl i zastanawiamy sie nad Boshem Arionem i Britem co byscie doradzili ? i czy dodawac do tego jakies witaminy gdzies wyczytalem ze jesli pies jest maly i chudy to nie dodawac z tym ze boston jest ostatni z miotu wiec sila rzeczy jest troche mniejszy od rowiesnikow dodam ze wazy 30-31 kg i ma 58 cm w klebie rasa Golden Retriever wiek 11 miesiecy. Z gory dzieki za pomoc
do wyzej wymienionych moze jeszcze dog chow moze ktos pomoze i doradzi co wybrac bo nie mam zielonego pojecia...
Nie wierzcie w kamy Eukanuba, Royal po cenach duzo tanszych niż w sklepach. Bo ja kupiłam taką kiedys i była to podróba.
Z karm o które pytasz, najlepszy jest Bosch.
Zdecydowanie odradzam Ariona, a zwłaszcza Dog Chow i Brit.
A może zdecydujesz się na karmę troszkę droższą ale duzo lepszą? Np. Acana, Belcando, Nutra- to dobre karmy.
Z karm o które pytasz, najlepszy jest Bosch.
Zdecydowanie odradzam Ariona, a zwłaszcza Dog Chow i Brit.
A może zdecydujesz się na karmę troszkę droższą ale duzo lepszą? Np. Acana, Belcando, Nutra- to dobre karmy.
Aha i ta waga jak na psa tej rasy i tego wieku jest jak najbardziej odpowiednia. Nie martw sie a z czasem nabierze on masy mięśniowej i przybierze na wadze.
Jeśli chodzi o witaminy możesz śmiało dodawać do tych karm Acana, Nutra, Belcando połowę zalecanej dawki na opakowaniu.
Jeśli chodzi o witaminy możesz śmiało dodawać do tych karm Acana, Nutra, Belcando połowę zalecanej dawki na opakowaniu.
Jak nie chcesz to nie wierz,moje pytanie brzmi czy zgłosiłaś tą sprawę do polskiego dystrybutora wraz z miejscem zakupu tej rzekomo podrobionej karmy,może napiszesz coś konkretnego.Anonymous pisze:Nie wierzcie w kamy Eukanuba, Royal po cenach duzo tanszych niż w sklepach. Bo ja kupiłam taką kiedys i była to podróba..
Chcesz kupować tą samą karmę powyżej 200 złotych to kupuj Twoja sprawa,ja kupuję u sprawdzonego dostawcy
Witam,
Ja pozwole sobie tylko przypomniec, iz jesli Klient wskaze tansza karme w innym sklepie, w naszym kupi te karme 2% taniej niz we wskazanym
(negocjacje cenowe: sklep@krakvet.pl)
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
Ja pozwole sobie tylko przypomniec, iz jesli Klient wskaze tansza karme w innym sklepie, w naszym kupi te karme 2% taniej niz we wskazanym
(negocjacje cenowe: sklep@krakvet.pl)
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
To tak jak byś w jednym sklepie stanął przy półce z towarem i do sięgających po niego klientów mówił, że jak wyjdą z tego sklepu to dasz im adres innego sklepu, gdzie mogą to samo kupić taniej. Więc troszkę niegrzecznie postępujesz w stosunku do gospodarza tego miejsca, a nawet jesteś nadgorliwy, bo nie sądzę by Eukanuba nawet u Twojego dostawcy kosztowała 100-120 zł czyli była w przedziale cenowym podanym przez Draco. Chyba, że jest produkowana w garażu lub ma przerobioną datę przydatności.boguś pisze:Napisz mi na Pw swój email to dam Ci namiary na eukanubę cena na pewno będzie zaskoczeniem
-
- Informacje
-