Witam! Mam suczkę, która niedługo bedzie miala 7miesiecy (waga 5kg w typie yorka).
Od ok. miesiąca jest na Brit Care Puppy- Jagnięcina z Ryżem. Niby wszystko okej, kupy są zwarte i robie je ok 2 dziennie. Karma w smaku troche słaba bo pies raz podejdzie i zje, a raz omija miske.. jak sie da z ręki to jako tako zje. Zauważyłam, że sie drapie sporo chce jej zmienić również na brit care, ale w wersji ziemniaki z lososiem(free grain).
Możecie polecić jakies karmy, które są hipoalergiczne? wczesniej jak jadła Josere to miała uczulenie na jednym oku(czerwona spojówka, spuchnieta powieka i drapanie) i w uchu swedząca plama. Jadła rą dwa razy i za każdym razem po ok tygodniu wychodzilo uczulenie. Po lekach i zmianie na brit jest okej, alw drapie sie sporo.. i poszukuje karmy co nie uczula.
Jeśli ktoś posiada karme brit care z ziemniakami i łososiem to prosze napiszcie czy granulki nie są mega twarde. Gdzieś czytałam, że są i pies jesc nie chce.
brit-drapanie
-
U nas tez króluje bozita. Karma jest z wyselekcjonowanych składników i dobrej jakosci .
-
- Informacje
-