Dobre karmy ?
-
Na pewno spróbujemy , choć teraz myślę o nutra gold bo cena strasznie nie wychodzi... Ale się jeszcze okaże o co pan myśli o Totw ? Z tego co patrzyłam to chyba też cenowo nie strasznie... A jak czytałam psiakom warto karmę zmieniać by nie jdły ciągle tej samej i dlatego poszukuje różnych karm
Terra Canis - nie karmiłem tą karmę dlatego mogę ocenić tylko i wyłącznie po opisie na stronie importera.
Pięknie opisana , ale żeby nie było zbyt pięknie to nie doczytałem nigdzie czy mięso pochodzi z chowu ekologicznego.
Znalazłem opis "mięso 100% o atestowanej jakości żywności dla ludzi" co w żaden sposób nie oznacza mięsa eko jeśli już tak bardzo dbają o zdrowie psów jak to reklamują to powinno być właśnie takie mięso .
Karmy mają w dużej mierze oparte o kurczaka dlatego dla mnie jest to tak ważne jakie jest mięso jeśli nie eko , to ten piękny opis pozostałych składników nie ma sensu ,gdyż razem z mięsem kurczaka dostarczysz psu hormonów wzrostu ,antybiotyków,
Pięknie opisana , ale żeby nie było zbyt pięknie to nie doczytałem nigdzie czy mięso pochodzi z chowu ekologicznego.
Znalazłem opis "mięso 100% o atestowanej jakości żywności dla ludzi" co w żaden sposób nie oznacza mięsa eko jeśli już tak bardzo dbają o zdrowie psów jak to reklamują to powinno być właśnie takie mięso .
Karmy mają w dużej mierze oparte o kurczaka dlatego dla mnie jest to tak ważne jakie jest mięso jeśli nie eko , to ten piękny opis pozostałych składników nie ma sensu ,gdyż razem z mięsem kurczaka dostarczysz psu hormonów wzrostu ,antybiotyków,
-
Dobrze wiedzieć... A ma pan jakieś doświadczenie z innymi karmami jakie wymieniłam ? Czy ktokolwiek inny ?
Brit Care jest karmą wartą swojej ceny i dobrą jakościowo ,mającą wielu zadowolonych psich klientów.
Z pewnością zmienisz karmę jeszcze nie jeden raz dlatego od czegoś trzeba zacząć po RC .Nikt nie jest w stanie odp która z karm sprawdzi się idealnie u Twojego psa.
Każdy psiak to inny indywidualny organizm i już nie raz miałem przykład nawet na swoich psach ,że każdemu służyła inna karma.
Z pewnością zmienisz karmę jeszcze nie jeden raz dlatego od czegoś trzeba zacząć po RC .Nikt nie jest w stanie odp która z karm sprawdzi się idealnie u Twojego psa.
Każdy psiak to inny indywidualny organizm i już nie raz miałem przykład nawet na swoich psach ,że każdemu służyła inna karma.
-
Wiem , jednak chce wybierać spośród dobrych jakościową karm
Składy masz wielokrotnie niepełne lub producent stosuje sprytne tricki w opisie składu ,a przepisy na to pozwalają i biznes się kręci kosztem naszych psów.malwina44 pisze:najlepiej po prostu czytać skład i wtedy dowiesz się, jaka karma jest pełnowartościową dla Twojego pupila. Wybór jest ogromny, ważne aby kupować rozważnie.
Dlatego dopiero życie przynosi odpowiedź o jakości danej karmy.
-
ja uzywam josser i jestem zarowno ja jak i moj pupil zadowoleni
-
- Informacje
-