dog chow a brit

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

kamka

19 września 2006, 02:06

Witam, mam pytanie skora dod chow i brit są z tej samej pułki to czemu w jednej zawortość mięsa jest do 4 % a w drugiej do 35???
boguś

19 września 2006, 10:21

Brit jest lepszą karmą,cena jest niższa odkąd zakład produkcyjny jest pod Pragą.
DamaKier
Kontakt:

19 września 2006, 22:56

Zgadzam się, Brit jest nieporównanie lepszy, a cena niższa ze względu na miejsce produkowania. Co do tego mięsa to nie do końca tak, choć Brit jest całkiem dobry jak na swoją cenę to te 35% to mięso i produkty pochodne, a nie czyste mięso- ale to tak gwoli wyjasnienia tylko :wink:
Awatar użytkownika
bobwoj
Kontakt:

12 października 2006, 12:53

Polecam Britt. Mój ONek przepada za nią. Jest dla niego bardzo smaczna. O dziwo bo Eukanuby nie chciał tknąć. Za to Bosh, Royal Canin, Purina Dog Chow też mu smakowały.
martaw

21 października 2006, 19:22

Britta nie podawałam jeszcze mojej psince, ale dog chow odradzam. Mojego psa znalazłam porzuconego w miejskim lasku, miał 4 tygodnie- mój poprzedni pies nigdy nie jadł karmy, więc byłam kompletnie nie w temacie i za sugestią pani z zoologa jako pierwszą karmę podałam dog chow. Pies chodził głodny, a robił bardzo często kupy o mega wielkości, jakies mocno cuchnące. Miałam wrażenie,że ta karma to przelatuje przez niego, a właściwie to wydala wqięcej niż je. W tej chwili jest na nutro choice i takie sytuacje zupełnie nie mają miejsca.
ODPOWIEDZ
  • Informacje