Dziczyzna i wołowina gotowana w domun

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

PolHunter
Posty:1
Rejestracja:16 lipca 2018, 17:07

16 lipca 2018, 18:52

Witam serdecznie,
jestem nowym użytkownikiem forum więc proszę o wyrozumiałość.

Mam dostęp podrobów z dziczyzny ( serce, płuca, wątroba, nerki) oraz do podrobów wołowych.

Czy można śmiało podawać je psom rasa Niemiecki terier myśliwski, jeżeli tak to czy cały czas, czy co jakiś czas zmienić na coś innego?

Chciałbym gotować to razem z warzywami, czy dodawać do tego jakiś wypełniacz, jeżeli tak to jaki jest najlepszy, cz taką karmę można mrozi, i w czym najlepiej przechowywać taką karmę, myślałem by przygotować porcje na 7 - 14 dni i zamrozić w woreczkach lub pojemnikach.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi.

Pozdrawiam Michał
ODPOWIEDZ
  • Informacje
  • Kto jest online

    Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości