eukanuba czy purina pro plan
Eukanuba była kiedys bardzo dobrej jakosci jednakze teraz sie duzo pogorszyla jej jakosc.
Purina Pro Plan to karma sredniej jakosci, u nas uwazana za bardzo dobrą, w Niemczech gdzie mam duzo kontaktow w tamtejszymi hodowcami uwazana jest za karmę bardzo przeciętną.
Reasumując obie karmy są podobnej jakosci i trudno ktorakolwiek wybrac jako ta lepsza.
Purina Pro Plan to karma sredniej jakosci, u nas uwazana za bardzo dobrą, w Niemczech gdzie mam duzo kontaktow w tamtejszymi hodowcami uwazana jest za karmę bardzo przeciętną.
Reasumując obie karmy są podobnej jakosci i trudno ktorakolwiek wybrac jako ta lepsza.
jesli chodzi o wpływ na sierśc to albo Purina z łososiem albo bardzo dobry wpływ ma Eukanube Dermatosis
Dzięki za konkretne informacje a jaką karmę ty byś mi poleciła?
głównie chodzi o to aby sierść jakosciowo sie poprawiła
głównie chodzi o to aby sierść jakosciowo sie poprawiła
Bardziej bazowała bym tu na dodatku do karmy preparatow na sierść. Np. bardzo dobry jest Dolfos z biotyną forte.
-
Z tych dwóch lepsza już PPP;p
Pomyślałam ze moze będę dodawac do karmy royal poprostu puszkę Eukanuba VD Dermatosis ?
czy lepiej ten preparat? Dolfos z biotyną forte.? co bedzie skuteczniejsze
metode oleju znam ale ona sie nie sprawdziła.
czy lepiej ten preparat? Dolfos z biotyną forte.? co bedzie skuteczniejsze
metode oleju znam ale ona sie nie sprawdziła.
Mieszanie Royala z puszka Eukanuby to bez sensu. Naprawde lepiej postawic na biotyne forte ...na efekty trzeba poczekać około miesiąca czasu podawania.
A olej z pestek wingoron faktycznie nie wszystkim psom pomaga...bardziej już jest wskazany jesli juz olej z lnu bądź ogórecznika....mają wiekszy wpływ na sierść niż z pestek winogron.
Ale jesli sie zdecydujesz na biotyne forte (ja bym tak zrobiła) to olej ogranicz do 1 łyżeczki dziennie góra.
A olej z pestek wingoron faktycznie nie wszystkim psom pomaga...bardziej już jest wskazany jesli juz olej z lnu bądź ogórecznika....mają wiekszy wpływ na sierść niż z pestek winogron.
Ale jesli sie zdecydujesz na biotyne forte (ja bym tak zrobiła) to olej ogranicz do 1 łyżeczki dziennie góra.
ja tez daje nature... olej z pestek winogron, żółtko, siemie lniane, oliwe z oliwek, tran... zalezy co akurat nabędę...
A mieszanie eukanuby dermatosis jest bez sensu bo to karma dla psów z problemami skórnymi- alergią, atopią itp itd a nie stricte na ładną siersc... fakt faktem ze ładna siersc po niej jest ale pies je tylko to
A mieszanie eukanuby dermatosis jest bez sensu bo to karma dla psów z problemami skórnymi- alergią, atopią itp itd a nie stricte na ładną siersc... fakt faktem ze ładna siersc po niej jest ale pies je tylko to
-
- Informacje
-