Hill's Puppy
Ja nie karmię ale powiem tyle: Skład bardzo dobry, karma na ogół dobrze przyswajalna, zdrowa, zawierająca wszystko co potrzebne szczeniakom. I tak musisz wypróbowac na swych psach, bo opinie innych nie będa miarodajen dla twoich psów. Jesli chodzi o wzgledy składu i wartościowości to jest na pewno bardzo dobra. Czy zasmakuje twoim piechom i czy będa dobrze ja przyswajać musisz po prostu wywnioskowac sama podając im karmę
Hej! Ja mam 7 miesięczną labradorkę od początku dostawała Hillsa, również w hodowli, z której ją kupiłam. Suczka jest zdrowa (nigdy nie chorowała), ma super połyskującą sierść i jest pełna energii (ma jej aż za dużo ). Karmie ją: HILLS SCIENCE PLAN CANINE Puppy Large Breed. Najkorzystniejszym rozwiązaniem jest opakowanie 15+3kg. Jak chcesz to mogę podać ci adres inter. do taniego dostawcy. Musisz się odezwać na mój adres (dharma_@poczta.onet.pl), bo tu chyba nie wolno podawać nazw sklepów. Pozdrawiam
pamiętajcie jesteśmy NAJTAŃSI wskaż sklep i produkt a my obnizymy cene jeszcz o 2% od wskazanej przez Ciebie
Jesteście bardzo fajnym, dobrym, porządnym sklepem w którym ze wszech miar warto robić zakupy ale nie jesteście najtańsi , bez przesady
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Hej! sprawdziłam u was HILL'S SP Canine Puppy Large Breed 15kg kosztuje 247,15 zł. A ja kupuję HILLS SCIENCE PLAN CANINE Puppy Large Breed 15 + 3 kg (czyli 3 kg WIĘCEJ) za 219 zł - wieczna promocja. Czyli mam więcej i taniej.. Ale za to Wy macie świetne forum, gdzie można poradzić się pana weterynarza Pozdrawiam i mam nadzieję, że nikt się nie obraził..
Czekam na spadek ceny..
Ten sklep to xxxxxxxxxxx
Czekam na spadek ceny..
Ten sklep to xxxxxxxxxxx
Nie piszemy nazw sklepów, zeby nie robić reklamy- to tak na przyszłość
A tak podsumowując: Z tymi sklepami to jest naprawdę różnie. Jednemu opłaca się bardziej tu, drugiemu tu. Zajrzałam do jednego sklepu, bardzo polecanego i taniego. I owszem, sklep był bardzo tani, w porównaniu do Krakvetu było nawet 10zł różnicy na 2kg paczce karmy, ale...jak zobaczyłam koszty przesyłki to się przeraziłam. Warszawiakom może i sie opłaca, ale dla pozostałych przesyłka jest za 19zł Chyba, że zamówisz paczkę ważącą 31kg o dokładnie podanych wymiarach- wtedy płacisz połowę ceny, co i tak jest niemałą kwotą.
A tak podsumowując: Z tymi sklepami to jest naprawdę różnie. Jednemu opłaca się bardziej tu, drugiemu tu. Zajrzałam do jednego sklepu, bardzo polecanego i taniego. I owszem, sklep był bardzo tani, w porównaniu do Krakvetu było nawet 10zł różnicy na 2kg paczce karmy, ale...jak zobaczyłam koszty przesyłki to się przeraziłam. Warszawiakom może i sie opłaca, ale dla pozostałych przesyłka jest za 19zł Chyba, że zamówisz paczkę ważącą 31kg o dokładnie podanych wymiarach- wtedy płacisz połowę ceny, co i tak jest niemałą kwotą.
Proszono, żeby wskazywać tansze sklepy...
Znam i takie i to w niemałej liczbie, gdzie przesyłka jest darmowa na całą Polskę a ceny dużo niższe;).
Tempo Waszych przesyłek jest jednak dużo szybsze:), za to mogę dopłacić tych parę złotych;)
Ale, forum jest super, żyje, kompetencje i poziom osób zabierających głos w dyskusjach też bardzo wysoki, drugiego takiego przy żadnym innym sklepie nie ma:).
A teraz mały OFF- jak się oficjalnie dostać (nie jako gość) na forum? Rejestrowałam się tydzień temu i nie dostałam żadnej odpowiedzi i w dalszym ciągu nie mogę się logować...
Znam i takie i to w niemałej liczbie, gdzie przesyłka jest darmowa na całą Polskę a ceny dużo niższe;).
Tempo Waszych przesyłek jest jednak dużo szybsze:), za to mogę dopłacić tych parę złotych;)
Ale, forum jest super, żyje, kompetencje i poziom osób zabierających głos w dyskusjach też bardzo wysoki, drugiego takiego przy żadnym innym sklepie nie ma:).
A teraz mały OFF- jak się oficjalnie dostać (nie jako gość) na forum? Rejestrowałam się tydzień temu i nie dostałam żadnej odpowiedzi i w dalszym ciągu nie mogę się logować...
Gościu, pewnie robiłeś dokładnie tak jak piszę ale spróbuj jeszcze raz. Może teraz się uda. Po kolei: 1.Wchodzisz na Forum i klikasz w nagłówku na "Rejestrację". 2.Widzisz Regulamin i na dole klikasz odpowiedni przedział wiekowy ze zgodą na zasady Forum. 3. Konfigurujesz sobie konto (nick, emblemat itp.) Musisz tam podać swój e-mail, przy czym niżej możesz zaznaczyć, że ma być ukryty. Po zakończeniu klikasz "Wyślij" 4. Czekasz cierpliwie na mail z linkiem z Krakvetu. Dopiero kliknięcie na ten link i zalogowanie się uaktywnia Ci konto. Powodzenia!
PS. Pomyślałam też, że to może przez urlopy ale chyba nie bo codziennie jednak rejestrują się nowe osoby.
PS. Pomyślałam też, że to może przez urlopy ale chyba nie bo codziennie jednak rejestrują się nowe osoby.
a jeśli byłyby problemy to skontaktuj się z naszym specem marek@krakvet.pl . Co do cen jeszcze raz pisze należy na tego samego maila podać linka z niższą ceną i kupicie 2% taniej. W grę wchodzą TYLKO inne sklepy internetowe. Nie interesuje nas jakaś ina "ufo karma" czy tam inne kosmiczne sprawy. Twierdzimy , że jesteśmy najtańszym sklepem internetowym i pozostaniemy nim zawsze. Podkreślam INTERNETOWYM.
Witam, nie wiem już sama o co chodzi, pan Jarek napisał: wskaż sklep i produkt to napisałam nazwę sklepu i karmy, to się okazuje, że źle zrobiłam??
Zresztą to nieistotne, chciałam jeszcze odnieść się do wypowiedzi DamyKier- ma rację w większości sklepów internetowych tak jest (nie tylko tych z karmą).
Ale akurat ten sklep internetowy, w którym zamawiam jest w porządku. Mieszkam w Warszawie, ale teraz jestem w domu rodzinnym na podkarpaciu i nie miałam najmniejszych problemów z dostawą za darmo.
Ale zamknijmy już temat: gdzie lepiej i taniej.. bo to bez sensu i może skończyć się kłótnią a tego nie chce..
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pomysłu z forum..
Zresztą to nieistotne, chciałam jeszcze odnieść się do wypowiedzi DamyKier- ma rację w większości sklepów internetowych tak jest (nie tylko tych z karmą).
Ale akurat ten sklep internetowy, w którym zamawiam jest w porządku. Mieszkam w Warszawie, ale teraz jestem w domu rodzinnym na podkarpaciu i nie miałam najmniejszych problemów z dostawą za darmo.
Ale zamknijmy już temat: gdzie lepiej i taniej.. bo to bez sensu i może skończyć się kłótnią a tego nie chce..
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pomysłu z forum..
Witam serdecznie
To moze ja wyjasnie o co chodzi
Dlaczego pozwolilismy sobie na slogan "najtanszy sklep zoologiczny"? Dlatego, iz w sklepie Krakvet mozecie zrobic faktycznie zakupy najtaniej.
Jak? Zalozmy iz karma w konkurencyjnym sklepie kosztuje 200zl. W naszym sklepie kupicie ją 2% taniej czyli za kwote 196zl - prosze jedynie skontaktowac sie ze mna mailem (marek@krakvet.pl) lub na gg: 2041653 i wowczas zaproponuje Wam cene 2% nizsza niz dotychczas placiliscie
To prawda ze w sklepie Krakvet robi sie zakupy najtaniej!
Mysle ze w ten sposob udalo mi sie rozwiac wszelkie watpliwosci na ten temat i serdecznie zapraszam do negocjacji cen
Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
To moze ja wyjasnie o co chodzi
Dlaczego pozwolilismy sobie na slogan "najtanszy sklep zoologiczny"? Dlatego, iz w sklepie Krakvet mozecie zrobic faktycznie zakupy najtaniej.
Jak? Zalozmy iz karma w konkurencyjnym sklepie kosztuje 200zl. W naszym sklepie kupicie ją 2% taniej czyli za kwote 196zl - prosze jedynie skontaktowac sie ze mna mailem (marek@krakvet.pl) lub na gg: 2041653 i wowczas zaproponuje Wam cene 2% nizsza niz dotychczas placiliscie
To prawda ze w sklepie Krakvet robi sie zakupy najtaniej!
Mysle ze w ten sposob udalo mi sie rozwiac wszelkie watpliwosci na ten temat i serdecznie zapraszam do negocjacji cen
Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
Dharma, chodzi o to, ze jak chcesz dostać tą karmę taniej w Krakvecie to nie podajesz nazwy pokarmu i sklepu na forum, tylko piszesz na pocztę do pana Marka i podajesz link do tego produktu w tym sklepie, w którym jest on tańszy niż w Krakvecie.
Pozdrawiam
Ania i koty
Pozdrawiam
Ania i koty
A ja znam taki sklep to się pan Marek zdenerwuje jak go wskaże ale fajnie bardzo mi się podoba ten pomysłJarek pisze:pamiętajcie jesteśmy NAJTAŃSI wskaż sklep i produkt a my obnizymy cene jeszcz o 2% od wskazanej przez Ciebie
PozdarAwiam wszystkich
-
- Informacje
-