karma Belcando

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

NinaS

27 czerwca 2009, 18:40

a co myślicie o karmie BELCANDO Senior & Light ? Czy jakieś dodatkowo witaminy do niej dawać, oprócz obowiązkowego już artroflexu? Jakie macie z nią doświadczenia. Niestety orijen, który kupowałam, skoczył z ceną i teraz nie mogę go kupić, a dobrze z nim było, choć dawkowanie dla mojej psicy było na tyle małe - zgodnie z zaleceniami producenta, ze miałam wrażenie, iż chodzi głodna. Proszę o jakieś informacje , będę wdzięczna. Albo która jakościowo lepsza karma od belcando i w cenie do 200 zł.
OWCZARZ2

02 lipca 2009, 01:52

Która lepsza jakościowo w cenie do 200 zł?

Sporo :) Acana, Best Choice, Nutra Gold, Taste of the Wild, Trovet- że wspomnę tylko te.
goskaaa

02 lipca 2009, 08:23

NinaS pisze:a co myślicie o karmie BELCANDO Senior & Light ? Czy jakieś dodatkowo witaminy do niej dawać, oprócz obowiązkowego już artroflexu? Jakie macie z nią doświadczenia. Niestety orijen, który kupowałam, skoczył z ceną i teraz nie mogę go kupić, a dobrze z nim było, choć dawkowanie dla mojej psicy było na tyle małe - zgodnie z zaleceniami producenta, ze miałam wrażenie, iż chodzi głodna. Proszę o jakieś informacje , będę wdzięczna. Albo która jakościowo lepsza karma od belcando i w cenie do 200 zł.
Tak jak napisał Owczarz... bez sensu jest z Orijena przeskoczyć do Belcando... ja wiem, w tej klasie karm - paszówek, jest to niezły wybór... ale do 200 zł możesz mieć naprawdę niezle karmy... dla mnie najlepszym wyjściem po rezygnacji z Orijena byłaby Acana, (bardzo zblizona formuła do Orijena) ew. TOTW, ale i pozostałe choćby te wymienione przez kolegę są bardzo w porządku.
ODPOWIEDZ
  • Informacje