Widze w ofercie karmy firmy Calibra.
Czy to dobre karmy - nie znam tej firmy? Blizej im do Brita , RC czy Belcando?
Czy Belcando, Nutra Nuggtes wystepuja w mniejszych opakowaniach ?? Nasz pies je suche na zasadzie przegryzki wiec wlasciwie wystarcza mu na miesiac opakowanie 1 -1,5 kilo karmy (jeszcze do tego nie zawsze da sie utrafic ze smakiem). A małe opakowania robią tylko tę bardziej średnie firmy
karma Calibra
Belcando ma najmniejsze opakowania 2,5kg, a Nutra Nuggets 3kg, ale faktycznie w ofercie Krakvetu ich w tej chwili nie widać.
Nie zgodzę się z tym Spójrz choćby na ofertę Hill's, Royal Canin, Eukanuba.carmella pisze: A małe opakowania robią tylko tę bardziej średnie firmy
Nie zgodzę się z tym Spójrz choćby na ofertę Hill's, Royal Canin, Eukanuba.[/quote]kaasia pisze:
No w sumie tak
Powiem szczerze ze szukam takiego wypośrodkowania między dobrą jakościa i dobrą ceną Bento kronen wg mnie jest taki, acana 9ale cos pies juz zaczyna nosem krecic)
mysle nad ta Calibrą, tylko nie wiem czy jej bliżej do brita czy jednak wyżej
Ja dokładnie tak samocarmella pisze: Powiem szczerze ze szukam takiego wypośrodkowania między dobrą jakościa i dobrą ceną
I również podaję teraz Acanę, ale pies już nie chce jej jeść. Kupiłam na razie Bento Kronen, jeszcze nie podawałam, ale mam nadzieję, że będzie dobra.
Co do Calibry pozwolę sobie zacytować znalezioną na forum wypowiedź Pani Marzeny Machnik:
Zdecydowanie karma Calibra jest lepsza od 2 wyżej podanych (Brit, Dog Chow), karma ta jest mniej więcej podobna jakościowo do Nutry nuggets, Acany.
dzięki!
jak mniej wiecej poziom Acany to ją chyba zamówie
jak mniej wiecej poziom Acany to ją chyba zamówie
Jak już wypróbujesz to napisz czy pieskowi smakuje
na razie jednak nie kupię tej karmy.kaasia pisze:Jak już wypróbujesz to napisz czy pieskowi smakuje
Kupilam belcando na probe i widze ze smakuje
-
- Informacje
-