Czy może karmi ktoś magnussonem swojego psa, czy jest to karma super premium? nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Które lepsza husse ( super premium) czy magnusson?
Karma magnusson a karma husse
-
zakupiliśmy dziś w Opolu 800gr opakowanie - na próbę dla wybrednego Berna - zjedzone przed mrugnięcia
to chyba prawda, ale Husse to tez żaden luksus ....,Robert A. pisze:Ja osobiście wybrałbym Husse,jest dłużej na rynku i słyszałem sporo pozytywnych opinii na jej temat.O karmie Magnusson nie wiem zupełnie nic,a nigdzie nie napisali,ze to super premium.
Witam jestem z żywca i karmię psy Magnussonem od roku i jest poprostu świetna, bez konseerwantów. Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu jeden moich psów jest na magnussonie ( suka ma problemy z trzustką a po tej karmie qupole palce lizać ) a drugie na husse. Może husse to nie żaden luksus ( wg MarkaK), ale przynajmniej wyniki krwi są ok, qupole są ok a po luksusowym Orijenie wątroba, nerki miały się u nas kiepsko.MarekK pisze:to chyba prawda, ale Husse to tez żaden luksus ....,Robert A. pisze:Ja osobiście wybrałbym Husse,jest dłużej na rynku i słyszałem sporo pozytywnych opinii na jej temat.O karmie Magnusson nie wiem zupełnie nic,a nigdzie nie napisali,ze to super premium.