oddam lek Karsivan
Jeśli jest ktoś chętny, to oddam za darmo KARSIVAN . Został mi po mojej ukochanej suni. Może inny kochany i potrzebujący pupil go wykorzysta. Dwa listki, tylko jeden napoczęty. Moja cudowna łobuziara zostawiła mnie wczoraj . Była ze mną ponad 12 cudownych lat. Tak mi jej brak..............
Dziękuję Ci Robercie za otuchę. Ty też to przechodziłeś, więc wiesz jak to jest. Dzięki Tobie wiele się tu dowiedziałam na forum i Twoim radom, które wprowadzałam w moje i suni życie. Myślę, że dzięki nim udało mi się z nią być te ponad 12 lat - CUDOWNYCH lat. Dzięki za to , że służysz cennymi radami nam innym mniej znającym się, albo totalnym laikom.
Piszcie śmiało na PW o ten KARSIVAN. Naprawdę chętnie go oddam dla potrzebującego psiaka.
Piszcie śmiało na PW o ten KARSIVAN. Naprawdę chętnie go oddam dla potrzebującego psiaka.
Oddam za darmo cały listek karsivanu dla pieska ważnosc leku 01,2018r. , moj piesek odszedł i niejest nam potrzebny lek mam tez furasemidum i spironol nie napoczęty.
-
Ja mam karsivan do oddania, ale zostało mi tylko 10 tabletek. Mogę odstąpić. Ważność leku jest do października 2019.
-
- Informacje
-