Pan Dragon u Pana Doktora

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

mag

25 lipca 2005, 12:31

Dzięki za odpowiedź w sprawie Dragon - niejadek, oczywiście pójdziemy do Pana Doktora (ponieważ mieszkamy w Krakowie) więc powędrujemy do Waszej lecznicy i z chęcią do Pana. Ale mam parę pytań:
1. możemy przybyć raczej w godzinach mocno popołudniowych - czy wtedy można też u Was zrobić badania krwi i czy jeżeli Dragon będzie po sniadaniu a przyjdziemy koło 17-18-tej to to "będzie na czczo" ?
2. co znaczy "bardziej szczegółowe badania" tzn. czy w związku z nimi mamy przygotować jakieś "dodatkowe materiały dowodowe" (oprócz książeczki zdrowia psa) czy wystarczy sam pies
3. trochę zmartwił mnie Pan "pisząc pies to nie człowiek" - tzn. miałam cichą nadzieję że żywimy go raczej prawidłowo (kości do obgryzania, kasza z mięsem - te smakołyki o których pisałam to raczej sporadycznie) pewnie będziemy mieli okazję porozmawiać ale może wytknie mi Pan główne błędy w żywieniu Dragona - może przyda się to też innym forumowiczom.
4. właściwie nie zauważyłam żeby Dragon miał jakies kłopoty trawienne (tzn. (przepraszam za brak poezji) ale kupy robi chyba normalne, biegunek nie miewa, nie wymiotuje.
No ale sądzę, że badania wyjaśnia wszystko albo prawie wszystko. Pozdrowienia. Magda
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

26 lipca 2005, 00:46

zapraszamy z dowodem czyli psem. Większość badań wykonamy nawet po południu. Błędów nie będe Dragonowi wytykał wciąż się na forum pojawiają dyskuje na ten temat więc wystarczy je śledzić nawet dzisiaj o tym pisałem, a poza tym pogniewa się na mnie i jak się potem z nim dogadam. Do zobaczenia Pani i Dragonowi.
ODPOWIEDZ
  • Informacje