PRZEPROSINY lwasikowski

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

27 stycznia 2007, 14:42

Witam.

Przepraszam wszystkich za to ze uraziłem Was niestosownymi słowami i zachowaniem.
Nie przeczytałem wcale regulaminu tutejszego, moja wina:(
Jednoczesnie jest mi przykro, że mogły moje słowa kogoś urazić. Niestety czasem się człowiek zapędzi w swojej złości.

Mam nadzieję, że wybaczycie mi i uznacie że każdy ma prawo do błędu.

I jeszcze jedno: nie zamieszczam tu swoich przeprosin z powodu interwencji administratora gdyż takiej nie było.

Zamieszczam to tylko i wyłącznie od siebie.

Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam za moje niestosowne słowa. Nie będę się więcej udzielał tutaj na forum, nie chcę sprawiać więcej kłopotów.

Mam nadzieje, że wybaczycie mi i przyjmiecie przeprosiny.
Pozdrawiam wszystkich.
lwasikowski
Gość

27 stycznia 2007, 17:04

Coś mi tu nie pasuje. Dlaczego autorem wątku "PRZEPROSINY lwasikowski" jest "Gość" a nie ten który nabroił czyli lwasikowski i dlaczego kolejne posty są już pisane z loginu lwasikowski2 a nie lwasikowski?
Nie żebym się czepiał, ale trochę dziwi mnie tak nagła zmiana tonu i stylu dotychczasowych wypowiedzi. Tak czy owak - jeśli jednak rzeczywiście Ty czyli "lwasikowski" to napisałeś i zrozumiałeś, że Twoje zachowanie i słowa były niestosowne w stosunku do innych to ok. Choć uwierzę w to jeśli zostanie to potwierdzone z konta lwasikowski, bo założenie konta lwasikowski2 itd. przez zupełnie inną osobę nie jest trudne...
ATA

27 stycznia 2007, 17:40

Lepiej w to nie wnikać. Kto wie jakie były ustalenia między Adminem a Iwasikowskim... A ustalenia chyba jednak były bo mailowałam z Panem Markiem w tej sprawie przed południem, przekazując m.in. link do prośby Maxymiego. Cieszmy się z przeprosin i tyle. Może już będzie spokój :)
Gość

27 stycznia 2007, 18:13

To ja napisalem te przeprosiny lwasikowski, tylko przy zmianie w profilu,nie wiedziec dlaczego cos mi sie stalo z tamtym profilem,napisalo ze profil zostal uniewazniony,zlikwidowany czy cos podobnego...
Dlatego tez musialem zalozyc nowy profil lwasikowski2

A co do przeprosin to przemyslalem to wszystko na spokojnie, moje postepowanie,ze mowilem to w zlosci wszystko i faktycznie nie powinienem tak postepowac poniewaz obrazam w ten sposob inne osoby.

A przeciez najwazniejsze jest dobro naszych psiakow:)

A co do ustalen miedzy mna a adminem, to zadnych takowych nie bylo. Wyslalem post z przeprosinami wczesniej, zanim Pan Marek odpisal na prosbe Wasza o zareagowanie, wiec On tu nie ingerowal.
To wyszlo tylko i wyłącznie ode mnie.

Pozdrawiam.
Gość

27 stycznia 2007, 18:14

Patrząc na "chronologię" :wink: wydarzeń to chyba również jakiś wpływ na to miał mój post w którym przytoczyłem mu fragment regulaminu i ewentualne konsekwencje. Ja go napisałem o 13:17 a o 13:22 padły pierwsze przeprosiny z tym, że z konta "Gość", a nie z konta lwasikowski, choć z tego konta pisano jeszcze o 12:58.
Zwróć uwagę, że nie tylko zachowanie, ale sam styl wypowiedzi z konta lwasikowski2 jest dziwnie odmienny od wcześniejszego stylu lwasikowski, przynajmniej tak na moje oko. Dlatego coś mi się wydaje, że lwasikowski i lwasikowski2 to jednak nie ta sama osoba... Jeśli narozrabiał jako X, to powinien przeprosić jako X, a nie jako Y.

Ale najważniejsze, że już jest spokój i oby tak pozostało.
lwasikowski2

27 stycznia 2007, 18:20

Mylisz sie "Gosc". Jestem ta sama osoba z tym ze jak pisalem wczesniej moje konto tamto lwasikowski przy probie zmiany w profilu wygaslo dlatego tez nie moglem sie zalogowac i musialem zalozyc lwasikowski2.

A dlaczego przychodza moje niektore posty jako nick "Gosc"?
Dopiero teraz zrozumialem, ze jesli wchodze w post bez logowania sie to zawsze przyjdzie ode mnie wiadomosc jako "Gosc".
Natomiast jesli sie zaloguje to lwasikowski2.

Dowodem na to ze jestem ta sama osoba jest to, iż lwasikowski dał Wam spokoj natomiast lwasikowski2 przeprasza. Gdyby to były dwie inne osoby, to by tamten tez pisal:)
Ale namieszalem

A zreszta jest prosty sposob zeby to sprawdzic:
napiszcie do mnie na mail lwasikowski@o2.pl czy osoba lwasikowski2 to ja, to Wam odpisze ze tak jest.
Poniewaz uzytkownik lwasikowski miałwlasnie taki mail.

Poprostu mi zablokowało tamto konto.

A co do zmiany tonu moich wypowiedzi to posrednio wplynelo to ze przytoczyles mi regulamin ktorego nie przeczytalem przy zakladaniu konta, lecz zrozumialem przede wszystkim, ze nie mozna tak postepowac.

Zmeczylo mnie juz ciagniecie tego watku.
Zreszta przeczytajcie sobie wypowiedz Pana Marka, że wg niego przeprosiny zostały przyjęte przez forumowiczow, wiec sprawa jest wyjasniona.
Gość

27 stycznia 2007, 18:23

Jeśli faktycznie to Ty napisałeś to jest ok. Dobrze, że przemyślałeś sprawę i postanowiłeś załatwić to w ten sposób. Czasem jakaś porada w sprawie choroby psa udzielona na tym forum może okazać Ci się przydatna, więc lepiej nie palić mostów za sobą.

Jednak ingerencja odgórna chyba była i jak podejrzewam polegała właśnie na usunięciu Twojego konta, skoro zostało unieważnione czy zlikwidowane. Kolejnym krokiem w przyszłości może być zablokowanie IP z którego idą posty.

Dobra, skoro jest po sprawie to zakończmy ten temat.
lwasikowski2

27 stycznia 2007, 18:31

Ok. Dzieki za zrozumienie.

A co do konta nie wiem, ale tak jak wypowiedział się Pan Marek ze w przypadku ponownej takiej sytuacji, moje konto zostanie zablokowane, wiec nie przypuszczam aby to było powodem.
A zreszta nie wazne, tak czy inaczej z tamtego konta nie da się już pisać postow.
Adamo_23

27 stycznia 2007, 23:05

Dobrze, ze wyrazasz skruche, tylko nie moge pojac, ze potrzebowales lektury regulaminu, aby zrozumiec, ze karygodne jest obrazanie innej osoby.
DamaKier
Kontakt:

27 stycznia 2007, 23:50

Zgadzam się z Adamo_23, chyba nie trzeba znać regulaminu forum, żeby być człowiekiem kulturalnym i rozsądnym.

Zobaczymy czy te przeprosiny faktycznie coś dadzą, bo słowa słowami, a czyny czynami :wink:
ODPOWIEDZ
  • Informacje